Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
Micheal:
1. adım Güney 17 yaşındayım İzmirliyim.
2.Micheal Thecraft Thelock.
3.Micheal - Warior Thelock - Wrest pm tuzak için ejder oluo >:D Thecraft - Craft charım.
4.Toplam 570 saat günde 1.5 - 4 saat arası online oluyorm.
5.Ev den oynuyorum.
6.Misyonunuzu seviyorum.
7.Daha önce Do not Disturb ve Game Over de bulundum. Referansım olmasını istemedim ama Rıfatı tanıyorum.
8.Jail almadım.
Selehaddin:
--- Alıntı yapılan: Micheal - 31 Temmuz 2010, 00:25:42 ---1. adım Güney 17 yaşındayım İzmirliyim.
2.Micheal Thecraft Thelock.
3.Micheal - Warior Thelock - Wrest pm tuzak için ejder oluo >:D Thecraft - Craft charım.
4.Toplam 570 saat günde 1.5 - 4 saat arası online oluyorm.
5.Ev den oynuyorum.
6.Misyonunuzu seviyorum.
7.Daha önce Do not Disturb ve Game Over de bulundum. Referansım olmasını istemedim ama Rıfatı tanıyorum.
8.Jail almadım.
--- Alıntı sonu ---
Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır, ilginiz için teşekkür ederiz.
kimble:
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Mert CanLı İzmir / Karşıyaka
2- Oyundaki Nicknameleriniz.
KimbLe - Specter - Tony - AmaLePower Fisherksk
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
KimbLe ( PM ) - Specter ( Warlock ) - Tony ( Warrior ) - AmaLePower ( Craft ) - Fisherksk ( Balıkcı+Craft )
4- Toplam Online süreniz Ortalama gün içersindeki online süreniz?
KimbLe / Specter = 365 Saat Tony / AmalePower / Fisherksk = 130 Saat
Gün İcinde 8 - 9 Saat OnLine Oluyorum Ayrıca Özel GünLer ( Lonca İcinde TOplantı Basma Vs vs. ) Olursa Her Dakkika OnLine Olma Şansım Var
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev'imden Ve Kendi BiLgisayarımdan Oynuyorum .
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
SagLam Bir BirLik Bunca Zaman AraLarında Sorun Cıkmamıs Ve ActionLarını Herqün Mavi Halkı Ve DeLuciayı Bastıran bir Team . Bu Yuzden Dying Wish
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
The Heartbreaker Loncasından Ayrıldım Dharman Askere Gidicek Ve Banned Oldu MasterSiz Kaldık Bnce Bizi En iyi Yöneten Oydu Şimdi O ' Da Yok Biz Dagıldık Bnce Saygımı Ortaya Koyarak O Loncadan Ayrıldım Referansım Dharman Athena'dır.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Hyr Hic Jail Almadım Sadece 1 Saat Göz Hapsinde Tutuldum :)
Brodequin Cuiviene:
--- Alıntı yapılan: kimble - 31 Temmuz 2010, 02:43:25 ---1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Mert CanLı İzmir / Karşıyaka
2- Oyundaki Nicknameleriniz.
KimbLe - Specter - Tony - AmaLePower Fisherksk
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
KimbLe ( PM ) - Specter ( Warlock ) - Tony ( Warrior ) - AmaLePower ( Craft ) - Fisherksk ( Balıkcı+Craft )
4- Toplam Online süreniz Ortalama gün içersindeki online süreniz?
KimbLe / Specter = 365 Saat Tony / AmalePower / Fisherksk = 130 Saat
Gün İcinde 8 - 9 Saat OnLine Oluyorum Ayrıca Özel GünLer ( Lonca İcinde TOplantı Basma Vs vs. ) Olursa Her Dakkika OnLine Olma Şansım Var
Ev'imden Ve Kendi BiLgisayarımdan Oynuyorum .
SagLam Bir BirLik Bunca Zaman AraLarında Sorun Cıkmamıs Ve ActionLarını Herqün Mavi Halkı Ve DeLuciayı Bastıran bir Team . Bu Yuzden Dying Wish
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
The Heartbreaker Loncasından Ayrıldım Dharman Askere Gidicek Ve Banned Oldu MasterSiz Kaldık Bnce Bizi En iyi Yöneten Oydu Şimdi O ' Da Yok Biz Dagıldık Bnce Saygımı Ortaya Koyarak O Loncadan Ayrıldım Referansım Dharman Athena'dır.
Hyr Hic Jail Almadım Sadece 1 Saat Göz Hapsinde Tutuldum :)
--- Alıntı sonu ---
Kararımızda bir değişiklik yoktur ve olmayacaktır, ısrarın bi faydası yok. Başvururunuz olumsuz sonuçlanmıştır.
Forlan:
Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Efe Kadiroğlu,19,Bursa
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
Discrew,Forlan,Phoenix,Uolover
Discrew(P.m)Forlan(Craft)Phoenix(Alchemist)Uolover(Tailor)
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
En son baktığımda 400 civarı birşeydi şu an oyun kapalı olduğu için tam olarak bakamıyorum,
Ortalama online sürem 4-5 Saat tir.
Ev.
Oyunda hep tek takılıyodum artık tek takılmaktan sıkıldım ve dw o kadar kalabalık olmasına rağmen yapacakları şeyi çok iyi yapıyolar
The Others,Kingdom Of Heaven,In Flames Şu anda ne yazıkki Size referans Gösteremiyorum.
Üç kez aldım üç'üde küfür Biraz Sinirli bir insanım.. :-X
[/color]
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git