Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
The Answer:
Başvuru için gerekenler.
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
1- Patricia Schneider. 19. Yurt dışı.
2- Holzfealler
3- Blacksmith, Miner, Tinker
4- 112, 1
5- İş
6- El ele çalışan bir lonca olduğunuz için.
7- Yeniyim bu sunucuda.
8- Hayır.
Antalyaliyiz_07:
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir. Oğuzhan Altınışık Antalya.15
2- Oyundaki Nickname’leriniz. Ozzy Darwin Natasha Darwin
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor) Accem'pk Warlock Ve Pm. Natasha Pm.Ozzy Warlock Fenc.7x
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz.Belli olmuor Okuldan geldikten sonra herzaman.
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe./ Ev/Marketimizde
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz? İyi bir lonca ve kaliteli oldugunuz İçin.
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı? The Bur'nOut Away durulmicak denildi.bende çalışıordum o sırada oyüzden.atıldım.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten Aldım.Sinirli Zamanımda Küfür ettiydim.Töbe Bida etmedim sonra Oda
Marijuanna Exbur'n Sayesinde.
Sasu:
--- Alıntı yapılan: Antalyaliyiz_07 - 01 Ocak 2011, 21:21:54 ---1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir. Oğuzhan Altınışık Antalya.15
2- Oyundaki Nickname’leriniz. Ozzy Darwin Natasha Darwin
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor) Accem'pk Warlock Ve Pm. Natasha Pm.Ozzy Warlock Fenc.7x
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz.Belli olmuor Okuldan geldikten sonra herzaman.
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe./ Ev/Marketimizde
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz? İyi bir lonca ve kaliteli oldugunuz İçin.
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı? The Bur'nOut Away durulmicak denildi.bende çalışıordum o sırada oyüzden.atıldım.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten Aldım.Sinirli Zamanımda Küfür ettiydim.Töbe Bida etmedim sonra Oda
Marijuanna Exbur'n Sayesinde.
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı yapılan: The Answer - 30 Aralık 2010, 19:32:44 ---Başvuru için gerekenler.
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
1- Patricia Schneider. 19. Yurt dışı.
2- Holzfealler
3- Blacksmith, Miner, Tinker
4- 112, 1
5- İş
6- El ele çalışan bir lonca olduğunuz için.
7- Yeniyim bu sunucuda.
8- Hayır.
--- Alıntı sonu ---
Başvurlarınız olumsuz sonuçlanmıştır..
mustafa3434:
Adım Orhan 23 Yaşındayım
2- Oyundaki Nickname’leriniz
Asmeransa Tek acc Kulanıyorum
ThePunisher (Mf Warlock) , Miwell (Tailor).
(Fenc Warlock) Pk acc
678 - 5 İle 8 Saat Arası Online Olurum
8 10 arası online olurum
Evden Oynuyorum.
Ev İşden Oynuyorum
Dying Wish ' in Tam Aradığım Gerektiğinde Dostluğun Gerektiğinde Kardeşliğin Ön Planda Olduğunu
Görmemdir
Daha Önce Time To War Loncasındaydım Ark Davet Etti Gittim Sonra Olmuyucagını Anladım Cıktım
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten).
Uo Hayatım Bu Zamana Kadar Hiç Jail Almadım.Ve Almamayada Devam Edicem.
Kabul Etsenizde Etmesenizde Tşk Ederim
Sasu:
--- Alıntı yapılan: mustafa3434 - 01 Ocak 2011, 22:38:45 ---Adım Orhan 23 Yaşındayım
2- Oyundaki Nickname’leriniz
Asmeransa Tek acc Kulanıyorum
ThePunisher (Mf Warlock) , Miwell (Tailor).
(Fenc Warlock) Pk acc
678 - 5 İle 8 Saat Arası Online Olurum
8 10 arası online olurum
Evden Oynuyorum.
Ev İşden Oynuyorum
Dying Wish ' in Tam Aradığım Gerektiğinde Dostluğun Gerektiğinde Kardeşliğin Ön Planda Olduğunu
Görmemdir
Daha Önce Time To War Loncasındaydım Ark Davet Etti Gittim Sonra Olmuyucagını Anladım Cıktım
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten).
Uo Hayatım Bu Zamana Kadar Hiç Jail Almadım.Ve Almamayada Devam Edicem.
Kabul Etsenizde Etmesenizde Tşk Ederim
--- Alıntı sonu ---
Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git