Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (65/80) > >>

em1nk1ral:
Merhabalar;

Adım Emin  21 Yaşındayım Karşıyaka'lıyım.Ultima İle Tanışalı Yaklaşık 7-8 yıl oldu.Revo Uo ' ya Başlıyalı Henüz Çok Olmadı Ama Kısa Sürede Hızlı Yol Katettim.
Charım P.MAGE Çünkü Daha İyi Yönetebiliyoru***arekterimin İsmi İse LewD.Online Süreme Gelicek Olursak :) Şuan Cok Boş Vaktim Var Ve Server Beni Halkulade
Sarmış Durumda Pc'nın Basından Kalkmıyorum.ßunu İstatistik Olarak Söylüyecek Olursak eğer 1 haftada Charımın Toplam Onlıne Olmus Suresı 86 saattir.

Ve Bu sürede ,

Serverda Ilgımı Ceken Guıld Olarak Sız Oldunuz.İnanılmaz Organize Oluşunuz Ve Duruşunuz Gerçektende Tebrik Edilmeli.Ve Aktif Oyuncunuzunda Cok Olması
bir neden olarakta sayılabilir.Gerçekten Aranıza Bulunmaktan Çok Ama Çok Mutlu Olucam..Eğer Tabi Sizde Uygun Görürseniz..

Sözlüyeceklerim Bu Kadar...
KARAR SİZİN !

Sasu:

--- Alıntı yapılan: em1nk1ral - 03 Ocak 2011, 03:03:39 ---Merhabalar;

Adım Emin  21 Yaşındayım Karşıyaka'lıyım.Ultima İle Tanışalı Yaklaşık 7-8 yıl oldu.Revo Uo ' ya Başlıyalı Henüz Çok Olmadı Ama Kısa Sürede Hızlı Yol Katettim.
Charım P.MAGE Çünkü Daha İyi Yönetebiliyoru***arekterimin İsmi İse LewD.Online Süreme Gelicek Olursak :) Şuan Cok Boş Vaktim Var Ve Server Beni Halkulade
Sarmış Durumda Pc'nın Basından Kalkmıyorum.ßunu İstatistik Olarak Söylüyecek Olursak eğer 1 haftada Charımın Toplam Onlıne Olmus Suresı 86 saattir.

Ve Bu sürede ,

Serverda Ilgımı Ceken Guıld Olarak Sız Oldunuz.İnanılmaz Organize Oluşunuz Ve Duruşunuz Gerçektende Tebrik Edilmeli.Ve Aktif Oyuncunuzunda Cok Olması
bir neden olarakta sayılabilir.Gerçekten Aranıza Bulunmaktan Çok Ama Çok Mutlu Olucam..Eğer Tabi Sizde Uygun Görürseniz..

Sözlüyeceklerim Bu Kadar...
KARAR SİZİN !

--- Alıntı sonu ---

Herşeyden önce orada bir format var...Ona göre başvurmanız gerekirdi.Biz orada ki bilgileri süs olsun diye sormuyoruz...
İkincisi siz heartbreaks değilmisiniz...
Üçüncüsü  başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır

Ricardo:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Mustafa 17 İzmir
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Arsly-Alejandro
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Arsly Fenc Warloc-Alejandro Mf Warloc
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
350-3-4 saat arası
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz
 Eskiden Ex Burnlerdeydim Aileye Sorunları Yuzunden Bırakmak Zorundakaldıgım İçin Ex Burnlerden Ayrıldım Simdi Tekrar Basladım Vede Guildleri Arastırdım Sizin İyi Oldugunuzu Arastırdım Vede Acımasız Oldugunuzu Duydum Kendimde Acımasız Oldugum İçin Size BAs Vurdum
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Sadece Ex Burn
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Hyr

Sasu:

--- Alıntı yapılan: Ricardo - 06 Ocak 2011, 16:13:09 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Mustafa 17 İzmir
Arsly-Alejandro
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Arsly Fenc Warloc-Alejandro Mf Warloc
350-3-4 saat arası
Ev
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz
 Eskiden Ex Burnlerdeydim Aileye Sorunları Yuzunden Bırakmak Zorundakaldıgım İçin Ex Burnlerden Ayrıldım Simdi Tekrar Basladım Vede Guildleri Arastırdım Sizin İyi Oldugunuzu Arastırdım Vede Acımasız Oldugunuzu Duydum Kendimde Acımasız Oldugum İçin Size BAs Vurdum
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Sadece Ex Burn
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Hyr

--- Alıntı sonu ---

Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır.

- Skirmisher - #bhdr#:
Cümleten Selamün Aleyküm..

1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.

BAHADIR KASIKCI , 21 ,  MALTEPE/IST

SKİRMİSHER..

100 Ant. 100 fenc. 100 tac. 100 mage. 100 poi. 80 medi 80 heal 40 eva.

Universite Dolayısıyla Eski Accountları silmiştim..150 saat vardır yalan söylemek istemiyorum..Oyun yok suan bakamadım.. 3 - 4 saat günde degil.. istedigim zaman haftada 4 5 gün online oluyorum..

Cafe

6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?

İlk kez bir guilde giricem ilk ve son olsun istiyorum.. genelde tek takılmayı severim ama artık cok guild var ve en iyilerden birine girmeye karar verdim..umarım mahcup etmezsiniz..

YOK...JENAS[cem]
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten

HAYIR..

Dip not : biraz geyik yapmayı seven birisiyim.. ama guild onayı olursa onada dikkat etmeye calısırım..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git