Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (67/80) > >>

Sasu:

--- Alıntı yapılan: [OverLord] - 15 Ocak 2011, 12:55:15 ---Başvuru için gerekenler.

1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
   Serkan Çınar 21 / Adana
2-   Oyundaki Nickname�leriniz.
Overlord (warior)    Mulayim (craft)
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
    Overlord ( warior char olup SW ve FENCE olup Poili wariordur)  Mulayim ( Blacksimithy-Tinker-Talior-Mage-Miner)
4-   Toplam Online süreniz � Ortalama gün içersindeki online süreniz?
     Warior 328 saat olup craft ise 400 saattir... Gün içerisinde 5-6 saat onlineyim...
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
   İş Yerinden oynuyorum...
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
     Arkadaslık iyi ve kalıcı dostlar, actıonda zevk, birlik beraberlık, ve dısarıya konusulmaması (playerlarla rp fazla sevmem bu davranışınız çok hoşuma gidiyor) hersey kendı içinde olup bitmesi...
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
     Hiç bir guilde mensup deilim( Bulunmadımda bu benim için bi ilk olucak) Referans yok malesef
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
    Hacklendim bir kere ordan küfür etmişlerdi karakterimle.. Bir kereye mahsus jail aldım hacklendiğim için

Tşekkürler şimdiden

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: Caarii - 16 Ocak 2011, 16:38:02 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Cagri İstanbul
2-   Oyundaki Nickname�leriniz.
Noreply Nevermore
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Noreply fench warlock Nevermore tailor pm
4-   Toplam Online süreniz � Ortalama gün içersindeki online süreniz?
265 saat gunde 10-12 saat ( yenıden basladıgım ıcın servere surem az)
Ev
Kill kill daha fazla kill
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
1 sene once kadar fs deydım ozamanda arklarımın hepsı bırakmıslar oyunu zaten. kımse yok referans fln
hayır

--- Alıntı sonu ---

Başvurularınız olumsuz sonuçlanmıştır...

extreme27:
Teşekkürler

Sasu:

--- Alıntı yapılan: extreme27 - 23 Ocak 2011, 19:19:59 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?

1. Hasan Mirzaloglu / 33 / İstanbul
2. Oropa
3. Pur Mage / Magery,Eva,Medi,Poi,heal,anatomy,insc.
4.191 Saat / bir hafta gece bir hafta gündüz çalışırım olmam gerekirse 12 saate kadar online olabilirim ortalama 6-7 saat
5. İşyeri
6. En iyilerle olmak istediğimden
7. time to war / yardımlaşma eksik , en iyi değil
8. Jail almadım

--- Alıntı sonu ---

Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır...

Bloodbath:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Alper 23 yaşındayım Antalyada yaşıyorum.
Bloodbath Ciassa
Pure Mage (Anatomy, Heal, Eva, Mage, Medi, Poi)
Ortalama günlük 4-5 saat.
Evimden.
Serverdaki loncaları genel olarak yaklaşık 1 aydır uzaktan izliyorum araştırıyorum gerek oyun içi izlenimlerim gerekse forumdan izlenimlerim olsun tercihim sizin loncanızdan yana oldu çünkü loncanızın bana benimde loncanıza yararlı olabilieceğimizi düşünüyorum.Bunlara ek olarakta ilgimi çeken başka bir konuda şu ki: sizin guildinizden ismini hatırlamıyorum altın zar yarışması esnasında birkaç kişiyle aramızda kısa bir dialog geçmişti nebul***uann zamanında beraber oynamışızda farkında değilmişiz eskilere dair muhabbetler işte..
Do Not Disturbde bir süre bulundum ama yurt dışına çıktığım için 1 ay oyuna ara verdim bu yüzden cıkarılmıştım.
Jail cezası almadım..

Sasu:

--- Alıntı yapılan: Bloodbath - 25 Ocak 2011, 12:36:36 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Alper 23 yaşındayım Antalyada yaşıyorum.
Bloodbath Ciassa
Pure Mage (Anatomy, Heal, Eva, Mage, Medi, Poi)
Ortalama günlük 4-5 saat.
Evimden.
Serverdaki loncaları genel olarak yaklaşık 1 aydır uzaktan izliyorum araştırıyorum gerek oyun içi izlenimlerim gerekse forumdan izlenimlerim olsun tercihim sizin loncanızdan yana oldu çünkü loncanızın bana benimde loncanıza yararlı olabilieceğimizi düşünüyorum.Bunlara ek olarakta ilgimi çeken başka bir konuda şu ki: sizin guildinizden ismini hatırlamıyorum altın zar yarışması esnasında birkaç kişiyle aramızda kısa bir dialog geçmişti nebul***uann zamanında beraber oynamışızda farkında değilmişiz eskilere dair muhabbetler işte..
Do Not Disturbde bir süre bulundum ama yurt dışına çıktığım için 1 ay oyuna ara verdim bu yüzden cıkarılmıştım.
Jail cezası almadım..

--- Alıntı sonu ---

Red

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git