Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
Buffavento:
@*Rand*
Başvurunuz değerlendirmeye alındı sizin hakkınızda gerek in game olsun gerek de forum ve benzeri dış ortamlarda, hic bir bilgi sahibi değiliz biraz araştırma yapıcaz zaman alabilir sabrınız ve başvurunuzdan dolayı teşekkür ederiz.
Buffavento:
@Evanescence Amoresperros
Yaptığımız görüşmeler sonunda sizin için cıkan karar olumlu olmamıştır. + Olarak eklemek istedigim şu var ki bir lonca ile dirsek temasındayken farklı bir loncada ağız aramanız etik olmamıştır başvurunuzun olumsuz sonuclanmasına neden bir kac etkenden biri de budur.
Başarunuz içni teşekkür ederi , iyi eglenceler dileriz.
Buffavento:
@Chaos_Twilight , Angelica
Başvurularınız için loncada bir kritik yapıyoruz. Önümüzdeki bir kac gün içinde size bilgi verilcek sabrınızdan dolayı teşekür ederiz.
Evanescence Amoresperros:
--- Alıntı yapılan: Buffavento - 29 Aralık 2008, 01:09:18 ---@Evanescence Amoresperros
Yaptığımız görüşmeler sonunda sizin için cıkan karar olumlu olmamıştır. + Olarak eklemek istedigim şu var ki bir lonca ile dirsek temasındayken farklı bir loncada ağız aramanız etik olmamıştır başvurunuzun olumsuz sonuclanmasına neden bir kac etkenden biri de budur.
Başarunuz içni teşekkür ederi , iyi eglenceler dileriz.
--- Alıntı sonu ---
Ben tşk ederim sizede iyi eglenceler
blakess:
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
- Doğukan Erdur 14 yaşındayım ve İzmir'de ikamet ediyorum.
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
- Blakess (warlock) / Loren ( p.m ) / Crazex ( wrior ) / Balikcihanim ( blkci )
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
- Blakess adlı charımla girmek istiyorum. Diğer charlarim da artik guilde alinirsam neden olmasin (=
100 fenc 100 tactic 100 poi 100 mage 100 eva 40 medi 80 heal 80 anatomy.
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
- Sabah 8 Aksam 5 olunca okul zamanı tabi biras azalıyor hafta içleri (= Aksamları online oluyorum o yüzden 2 saat gibi ama haftasonlari 5-6 hatta 10 saat bile online olabilirim. Blakess adlı charımın oldugu acc nin karakter sayisi 1110 dur ve hepsi bana ait (=
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
- Evdeysem Evde oynuyorum Cafeye gidersem cafede oynuorm Bazen iş yerinde de oynadıgım oluyor ama genelde Ev.
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
- Dywing Wish guildini beğeniyorum, actionunz güzel, oyun anlayısınız, tarzınız farkLi. Aranizdaki sıcaklık, güven,dostluk konusunu bilmiyorum ama loncanıza girersem cok iyi anlasacagımızdan eminim. ( Anlasamıcağım insan yoktur ;D )
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
- The Sentinel's guildinde bulundum ama sadece mavi alınınca stonedan cıktım cünkü pkyım. Twilight Zone guildinde bulundum ama yıkıldığı için çıktım. Haciyatmaz ailesinin guildini unuttum. O guildde bulunmustum ama 2-3 kişiyLe arkadas olabilmeyi basardim o da yetersiz geLdi yani bi guildde dayanısma olmalı ki gerisi gelsin (= yaz başıydı baya oldu.. The Cyclone ailesinde bulundum. Bir anlasamamazlık yüzünden ayrıldım. Aile olarak da Cyclone ve Unknown ailelerinde bulundum. Cycloneyi yazmıstım zaten (= Unknowndan da yikildiği için ayrildim. Üzgünüm ki referans gösterebileceğim bir kişi yok ama Kbram Cuivene ( Ozan ) iLe 1 yıldır tanısmıslıgım var (=
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
- Jail almadim.
Çok basvuru diye görüyorum bide ben eklendim :) :) Cevabınızı SABİRLA bekliyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git