Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
Chaos_Twilight:
1. Furkan Karabulut 1989 doğumluyum, İstanbul.
2. Chaos ve Caroline.
3. 7x fence varlock. Pk'yım.
4. 2560 saat. Gün içerisinde online sürem çalıştığım için 19. 24 arası.
5. Evden oynuyorum.
6. Şuanda twi zone kapandığından beri bazı guildlerde bulundum ve gerekli verimi alamadığımdan dolayı, gözüme dw çarpmıştır. bu yüzden oluşumunuzu beğendiğimden bu oluşumun içinde olmak istemiş bulunmaktayım. Etkiniz ve prensiplerinizden dolayıda aklıma yatkınlığı daha fazla olmuştur.
7. daha önce bir çok loncada bulundum fakat, hiçbir guildde uzun süre bulunmadım. Twilight loncası hariç. girdiğim loncalarda, herkesin bana referans olabiliceğinden eminim.
8. Jail aldım. 3 senelik oyunculugumdan bugüne kadar bir kere haksızlığa ve sözlere katlanamayarak küfür ettim. Orchun isimli playera.
teşekkürler.
Angelica:
Selamlar ;
1- Caner İşgüdar , 19 yaşındayım ve İstanbul'da ikamet ediyorum.
2- Leusyana ve Nano
3- 7x mf warlock. Pk'yım.
4- Online sürem ; 1200 saat. Gün boyunca yaklaşık 6-8 saat online olabiliyorum.
5- İnternet cafe işletmeciliği yaptığımdan , cafeden oynuyorum.
6- Oyundan zevk alarak , toplu actionlara çıkmak keza sizin oluşumunuz , prensipleriniz , dostluğunuz ve birlikteliğiniz sizinle oyun oynamak isteyişimi körüklüyor.
7- Yakın zaman da , The Sentinels loncasında idim. De'Nogua ailesindeydim. Ayrılma sebebim , tamamiyle kişiseldir ve her hangi bir üyeyle sorunum olmamıştır. Server'da olan eski arkadaşların çoğunu tanırım ve düşmanım bile olsa hakkımda yanlış bir şey söyliyeceğini sanmıyorum.
Referanslar : Blacksoldiers De'nogua ve Reincarne loncasından bir kaç kişi.
8- 2004 yılında bu server'a başladım ve hiç bir şekilde jail almadım.
Buffavento:
@***Tuana Demor***
Başvurunuz değerlendirmeye alındı . Loncadaki arkadaşların hakkınızdaki görüşlerini bekliyoruz. Olumlu sonuc cıkarsa buradan bildiri yapıp sizle 2. bir görüşmede buluncaz.
Buffavento:
@***Tuana Demor***
Loncadaki arkadaşlarla başvurunuzu değerlendirmeye aldık çıkan sonuç olumsuz olmuştur.
Başvurunuz için teşekür ediyoruz. Size İyi eğlenceler dileriz.
Buffavento:
@Chaos_Twilight , Angelica
Başvurularınızı şu an için değerlendirmeye almadık. Hakkınızda, doldurduğunuz başvuru formlarının yanı sıra size altını çizerek sormak istediğimiz bir kac sual olucak. msn adreslerinizi pm yolu ile atmanızı rica ediyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git