Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (16/80) > >>

Buffavento:
Alımlar tekrar acılmıştır güncel.

29/03/2009

Isis:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir. /  Serkan , 26 , Bursa
2-   Oyundaki Nickname’leriniz. Mariya|Pure Mage| Lithium|Pure Warrior|
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor) Loncaya girecek karakter P. Mage
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz? Sokmayı düşündüğüm tek karakter adına yazıyorum. 775 saat / 2 ila 6 arasinda değişiyor.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe. | Ev 
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz? Sunucuda ki hiç bir loncayı tanımıyorum. Olympustan bu yana girmemiştim. Sadece lonca başlıkları altında ki dialoglara göz gezdirildiğin de  bir şeylerin farklı olduğu hissi uyandırıyorsunuz. Bu da sizi çekici kılıyor ki, sizler kadar bende seçiciyimdir.
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı? Herhangi bir aileye mensup değilim.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten) Hayır

..AbbpAS GazaBas..:
  ;D

Immortal:

--- Alıntı yapılan: İsa Sizi Korusun :) - 29 Mart 2009, 01:42:29 ---5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe İşyerim var Daha doğrusu tekel bayim var

--- Alıntı sonu ---
Bir kaç biraya referans olurum :=)

Buffavento:

--- Alıntı yapılan: serce32 - 29 Mart 2009, 18:26:25 ---Sercan Serçe Yaşım 16 İkamet Ettiğim Şehir İstanbul - Maltepe.
Reveka Char İsmim.
100 Anat 80 Heal 20 Poi 100 Magery 100 Medi 100 Eva Sw 100 Tactis 100.
Age 408. 4 5 Saat.
Genellikle Evden Online Oluyorum - Cafeden Nadir Action Yapıyorum.
İlgimi Çekti Dikkatleri Üzerine Toplayan Bir Lonca Olduğu İçin Sizi Tercih Ettim.
Label'im Loncam Ailem Olmadı.
Jail Hiç Almadım.

--- Alıntı sonu ---

@Serce32
Başvurunuz olumlu sonuçlanmıştır .
Yayında ve yapımda emeğ geçen Cem'e teşekür edebiliriz :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git