Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
Buffavento:
--- Alıntı yapılan: Viktar Selwyn - 29 Mart 2009, 21:11:17 ---1- Ayberk Özen, 16, İstanbul
2- Viktar Selwyn, Jasper Selwyn
3- Viktar x7 scribe mage, Jasper x7 mf warlock
4- 1-2 / 3-4
5- Ev
6- Ex'burn zamanımda bulunmuştum loncada. Ex'burn ile yollarımız ayıldığından orada bulunmak isterim tekrardan, güzel bir tecrübeydi.
7- The Burn'Out, gittikçe saflaşan playerlar alınması, ve benim muhteşem sinirim.
8- Telefon markamı söylerken "***mens"
--- Alıntı sonu ---
@Viktar Selwyn
Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır ilginiz için teşekkür ederiz. iyi oyunlar.
Buffavento:
--- Alıntı yapılan: ..AbbpAS GazaBas.. - 29 Mart 2009, 20:38:39 ---Merhaba
İsmim Rıfat
Yaş 18
Yer İzmir
Online 7/24
Karakter Acc Quantiha // Pür Wariror --- Charizma // Pür Mage
Referans // Realkan Tanıyorum
Katılma Nedenim Uzun Süredir Tek Başıma Takılıyodum Biraz Eglence // Action // Arkadaşlık Bakımından Düşündüm
Online Yer // Ev
Jail // Almadım
--- Alıntı sonu ---
@=..AbbpAS GazaBas..
Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır ilginiz için teşekkür ederiz iyi oyunlar.
Buffavento:
--- Alıntı yapılan: Isis - 29 Mart 2009, 20:03:48 ---1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir. / Serkan , 26 , Bursa
2- Oyundaki Nickname’leriniz. Mariya|Pure Mage| Lithium|Pure Warrior|
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor) Loncaya girecek karakter P. Mage
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz? Sokmayı düşündüğüm tek karakter adına yazıyorum. 775 saat / 2 ila 6 arasinda değişiyor.
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe. | Ev
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz? Sunucuda ki hiç bir loncayı tanımıyorum. Olympustan bu yana girmemiştim. Sadece lonca başlıkları altında ki dialoglara göz gezdirildiğin de bir şeylerin farklı olduğu hissi uyandırıyorsunuz. Bu da sizi çekici kılıyor ki, sizler kadar bende seçiciyimdir.
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı? Herhangi bir aileye mensup değilim.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten) Hayır
--- Alıntı sonu ---
@Isis
Başvurunuzu lonca içinde arkadaşlarla münazara ediyoruz yalnız sizin hakkınızda biraz daha bilgi edinmek istiyoruz. oyun icinde Salian Cuiviene(yani ben) bulmanızı rica ediyorum.
Buffavento:
--- Alıntı yapılan: İsa Sizi Korusun :) - 29 Mart 2009, 01:42:29 ---1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir. İsmim Serkan Yaşım 18 Kars'Sarıkamış'da oturuyorum
2- Oyundaki Nickname’leriniz.Zerdust Oldboy online olduğum charlar
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor) Zerdust varior Oldboy pm 2'side Pk
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz? toplam 2 karakterin 1500 onlineleri var farklı charlarda Gün içerisinde 8 saat online olabiliyorum
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe İşyerim var Daha doğrusu tekel bayim var Bilgisayar Tekel'de oradan giriyorum
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz? Uzun zamandır yanlız oynuyorum zefk vermiyor yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorum bu vesile ile hem beraber aksiyonun tadını çıkarağımıza inanıyorum sizinle beraber
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı? Daha önce dourdenlerdeydim Guild yıkıldı başka loncada bulunmadım ailem lowe ailesine girdim kayabilirlere girdim Referansım yok
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten) Jail almadım
Şimdiden Teşekürler
--- Alıntı sonu ---
@İsa Sizi Korusun : )
Sizinle ilgilide biraz daha istihbarat sağlamaya calışıyoruz bunun yanı sıra sizlede görüşüp bire bir cevaplamanızı istediğimiz sorular olucak .
Tekradan başvurular icin teşekkür ederiz.
Isis:
Haber yollayacaktım ama adaya gelen giden olmadı hiç profilimde ki mail aynı zaman da messengerim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git