Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
Buffavento:
--- Alıntı yapılan: frklee - 03 Nisan 2009, 00:51:37 ---1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.:İlker Cebeci 19 İstanbul
2- Oyundaki Nickname’leriniz:Daltons Ve Osmaniye.
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor):Daltons Sw Warlock...Osmaniye Fenc Warlock.
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz:Daltons:255 saat. Osmaniye:130 saat. Gün içerisinde öğlen 3 den gece 3 e kadar online bulunuyorum.
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.: Evden
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz:Actiondaki Halinizi Tavrunızı Beyeniyorum Araştırmalarımda İyi bir Guild Ve tam bana göre.
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?: Duchovny Guildinde Bulundum Online Player Yok diye guildden ayrılmayı düşünüyorum ..
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten): Jail almadım
--- Alıntı sonu ---
@frklee
Başvurunuz değerlendirmeye alındı hakkınızda bilgi toplandıktan sonra size dönüş sağlancaktır ilginiz icin teşekkür ederiz.
Tufii Cuiviene.:
@frklee
Başvurunuz diğer adayların başvurularıyla birlikte değerlendirilmiş ancak bu pozisyonla ilgili olumlu sonuçlanmamıştır.
Kariyerinizde oluşabilecek değişiklikler doğrultusunda özgeçmişinizi güncel tutmanızı ve diğer ilanlarımızı takip ederek niteliklerinize uyduğunu düşündüğünüz pozisyonlar için yeniden müracaat etmenizi tavsiye ediyor, lonca arayışınızda başarılar diliyoruz.
Saygılarımızla
frklee:
tşkrler .. ama lonca alınmama sebebini pm olarak atarsanız cok sevinirim..
Tufii Cuiviene.:
@Jovian007
Loncamıza yaptığınız başvuru incelenmiş yapılan değerlendirmeler neticesinde ilgili pozisyon için şu anda sizinle çalışma imkanı bulunamamış, ileride doğabilecek uygun pozisyonlarda değerlendirilmek amacıyla başvurunuz bilgi bankamıza kaydedilmiştir.
Loncamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder oyundaki yaşamınızda başarılar dileriz.
Saygılarımızla,
Jovian007:
tşkrler
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git