Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (20/80) > >>

yılmaz:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Yılmaz RAHVAN 18 / Eskişehir.
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Sadece warlock oynuyorum, pozsarova.
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Sw Varlock.
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
850 saat online süresi, hafta içi akşam 6'dan sonra online oluyorum staj olduğu için, hafta sonu full online.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev'den.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Tek takılmaktan sıkıldım ve sağlam bir guilde girmeye karar verdim,action vs gibi şeylerden zevk almak için sizin guildi seçtim..
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var
mı? (Nk'da bulunmuştum baktım orda olmuyor zevk alamıyorum action 0 ayrıldım eski guildden hala tanıdık olarak kaan var. (Grumtor) Oda sizin guildde sanırım.(:
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)

Evet jaile 2 defa girdim  1.'si ALan ihlali 2.'si  küfür etmiştim kolay kolay etmem ama damarıma basıp ağır laflar etmiş olmaları lasım.(küfür kötü bişey hepimiz bunun farkındayız  fakat hakim olamamışmdır kendime o an..)

elephant.gun:
^
I

tufan'cım, ı-ıh.

Tufii Cuiviene.:
@yılmaz
Sayın adayımız,

Loncamıza yapmış olduğunuz başvurunuz için teşekkür ederiz. Özelliklerinizin bilincinde olmamıza rağmen, başvurduğunuz pozisyonla ilgili olumlu bir cevap vermiyoruz. Ancak, ileride doğabilicek ihtiyaçlar oluştuğunda sizinle tekrar iletişime geçmek üzere özgeçmişiniz bilgi bankamıza kaydedilmiştir.

Loncamıza göstermiş olduğunuz ilgiye tekrar teşekkür eder, başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Immortal:
Tufan rezilsin...

Jovian007:
Ne Zaman derseniz o zaman

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git