İlk önce Burn Ailesinde olmaktan son derece gurur duyuyorum. Bütün Ailem adına hepinize sonsuz teşekkür ediorum beni bu aileye kabul ettiğiniz için. Bursa tatilimiz ve buluşmamız'da Semih,Mehmet,Erinç,Mustafa'ya sonsuz teşekkür ediorum. Gerçekten çokmutlu oldum sizin gibi değerli kardeşlerimi tanıdığım için. Mustafa gerçekten çok güzel ağırladı bizi gerçi bi ara horluyodu ama olsun

Semihim gerçekten herşey için sana sonsuz teşekkür ediorum kardeşim gerek efendiğilin gerek misafir perverliğin gerek adam gibi adamlığın saymakla buraya sığdıramam gerçekten sana sonsuz teşekkür ediorum gerçek bi dost'sun Hakkını Helal et emi.Mehmet kardeşim'de burayalara kadar bizimle olmak için geldi onunda ayağına yüreğine saglık.Güldük efkarlandık eğlendik saymakla bitmez arkadaşlar keşke diğer burn'out kardeşlerimizde yanımızda olsaydı

Allah hepinizin gonlune gore versin. İyiki varsınız sizleri seviyorum kardeşlerim. Buarada bugun Kandil bütün müslüman camiyasının ve kardeşlerimin Kandili mubarek olsun.
[Not olarakta] Kimse zannetmesin bizler oyunu bıraktık sadece tatildeydik herkezin haberi olaa
The Burn'Out