Yetkili Paneli > Dying Wish
Screen Shot
II-T.i.n.a-II:
--- Alıntı yapılan: Kara Ben Nemsi - 31 Aralık 2010, 12:48:10 ---2 vs 2'inin sonu. 8)
--- Alıntı sonu ---
2vs 2 nin diğer elemanı ss de yok + diğer figuranlarda eksik
gerçekten sıkılmıştım taşıma baya ağır geliyordu saf değiştirdiği iyi oldu yüzüğün bunu taşıyacak olan kişi anlayacaktır :)
Kara Ben Nemsi:
Köprüde canını kaybetmiş olması gerekiyor, en son Deadly, 5 can, atsız koşturuyordu Crawlers. :)
Bakalım yüzüğü 'gerçekten' kullanmak yürek ister, hiçbir yere dalamamakta sıkıcı aslında. Silah iyi vurur ama.
Ljungberg Cuiviene:
Junior Frodo seni . LOL .
Aragorn of Bia:
Hayırlı olsun :) Şimdi bu yüzüğün artıları ney onu da anlatın bana sadece 60 str fazlalıkmı
crawlers:
--- Alıntı yapılan: Kara Ben Nemsi - 31 Aralık 2010, 12:57:18 ---Köprüde canını kaybetmiş olması gerekiyor, en son Deadly, 5 can, atsız koşturuyordu Crawlers. :)
Bakalım yüzüğü 'gerçekten' kullanmak yürek ister, hiçbir yere dalamamakta sıkıcı aslında. Silah iyi vurur ama.
--- Alıntı sonu ---
Heyecandan benim cesedi lootlamaya bile gelmemişler. Şimdi "ne lootlayacaz bi enerji için mi geri gelseydik" derler. Biz bilerek girdik zaten oraya 2v2 yapalım diye. Ama hayvanat bahçesi işletmecisi olduğun için, bi sürü bull saldın ve öldük. Ama güzeldi. ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git