Yetkili Paneli > Dying Wish
Screen Shot
II-T.i.n.a-II:
--- Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 31 Aralık 2010, 13:02:13 ---Hayırlı olsun :) Şimdi bu yüzüğün artıları ney onu da anlatın bana sadece 60 str fazlalıkmı
--- Alıntı sonu ---
+ları sadece +60 str dayı
-leri ise ne kadar yürekli kullanırsan kullanmaya çalış arkanda 20 tane adam poi impor makrosuyla geziyor, + bir 2 tane apaçi war isim yazmayayım onlar delu bucs gibi yerlerde olduğunda diğer guildlerler action esnasında büyü atmanı engelliyor her boş anında poi sokuyor ,
duello alanına geçemiyorsun o charla eysan piyango gibi şeylerden mahrum bırakıyor pvm ye o charla gidemiyorsun direk yer belli ediyor
Kara Ben Nemsi:
--- Alıntı yapılan: crawlers - 31 Aralık 2010, 13:05:18 ---Heyecandan benim cesedi lootlamaya bile gelmemişler. Şimdi "ne lootlayacaz bi enerji için mi geri gelseydik" derler. Biz bilerek girdik zaten oraya 2v2 yapalım diye. Ama hayvanat bahçesi işletmecisi olduğun için, bi sürü bull saldın ve öldük. Ama güzeldi. ;D
--- Alıntı sonu ---
Bir an Tina yine Nightmare çıkaracak diye, Gemiyi bile kuruyordum denize. :D
II-T.i.n.a-II:
hahah üstümde değildi
Kara Ben Nemsi:
--- Alıntı yapılan: II-T.i.n.a-II - 31 Aralık 2010, 13:06:14 ---+ları sadece +60 str dayı
-leri ise ne kadar yürekli kullanırsan kullanmaya çalış arkanda 20 tane adam poi impor makrosuyla geziyor, + bir 2 tane apaçi war isim yazmayayım onlar delu bucs gibi yerlerde olduğunda diğer guildlerler action esnasında büyü atmanı engelliyor her boş anında poi sokuyor ,
duello alanına geçemiyorsun o charla eysan piyango gibi şeylerden mahrum bırakıyor pvm ye o charla gidemiyorsun direk yer belli ediyor
--- Alıntı sonu ---
Bence P.M. karaktere fazla bir üstünlük sağlamaz, canın biraz fazla olur ama karakterin savaşma açısından bir geliri olmaz. O yüzüğü bir Warrior yada Warlock'un parmağına takarsan, o zaman can yakar. İyi bir silah ile 60-90 arası can alabilir.
II-T.i.n.a-II:
çok aşırı bi dmg artışı vermiyor
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git