Yetkili Paneli > Dying Wish
Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)
Tufii Cuiviene.:
Başlatayım ben her hafta bi kişi değişcek takip etsin herkez. Her perşembe loncadan farklı kişi.
İlk Kişi En büyüğümüz
Metin Abimiz :)) Fearless Cuiviene.
Tufii Cuiviene.:
Her an lor attıgımda an lordan cıkma gibi özellige sahip olsada ventten NİHOHOHOHO diye bi gülüşü mükemmel kişiliği ve bi o kadar kötü pvp yetisiyle seviyorum ki anlatamam :)
Hani bi gün anlor atsam ve cıkmasa yada farklı bi gülümsemesi olsa sevmiycem o derece :)
Abime saygılar.
ashdarappa:
Tufan anloru atınca hemen elimi klavyeden ve mause den çekiyorum tırsıdan ;D Hakkımda kötü şeyler yazanlar tarafımdan adaya alınmıyacaktır
Brodequin Cuiviene:
Loncada en çok bandajı olan kişidir kendisi , neden diye sorarsak kesilen cesetlerde sadece bandajı çekebilyor ;D Sınırsız sayıda bandajı metin abiden temin edebilirsiniz. Abime fazla sölencek laf yok zaten.
Immortal:
Aha düştün abi elime...Neler yazacam hakkında neler.
İkinci dünya savaşı henüz yeni bitmişti müttefik devletlerin savaşı kazanmasının tek nedeni faşist kişiliği yüzünden tarafı olduğu Nazi Almanyası tarumar olmuştu.. Sonra Türkiye'ye döndü o döndükten sonra ihtilaller sağ sol çatışmaları enflasyon devalasyon yolsuzlukla tanıştı bu ülke...Neyse gitti tekrar Avrupa'ya biz biraz toparladık ama bu seferde Belçika tarihinin en büyük ekonomik kriziyle karşılaştı ve sonları kötü... Hatta Pegeout araba almış sanırım onlarda iflas edecek. Fenerbahçeli ve o yüzden fenerin burunu bir türlü .oktan çıkmıyor.Bunlar realde ki gudubetlikleri...
Oyun içinde ise kızla pvp yapmıştı ve yenilmişti :P
Netice olarak kel olduğu için seviyorum..Keller herkesi eller birbirini kollar demi abi :P
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git