Yetkili Paneli > Dying Wish
Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)
ashdarappa:
[
2. hafta konuğu olarak seni öneriyorum özellikle bir kıza bile pvp de yenildiğimi yazıp karizmayı pirizma yaptın ya daha ne diyim pis kel seni ;D
realkhan:
--- Alıntı yapılan: Immortal - 04 Mart 2010, 15:22:35 ---
Oyun içinde ise kızla pvp yapmıştı ve yenilmişti :P
--- Alıntı sonu ---
Bu lafı duyasıya kadar benim için hayli sevimli bir tonton dede simasındaydı... Şu anda hakkında düşündüğüm bütün tabular yerle bir oldu ...
Fenerli olması biraz canımı sıksada, tonton dede kimliği ve kel oluşu tam bir asalet olarak görüyorum...
1 dediğini iki etmeyen ve TÜrkçe'de en güzel kelimelere layık olan abimdir...
Ha birde ölürken statiğe girmesi ve statikte paso yatması arkasından bize kızması da çok hoşuma gidiyor :) Sadistlik diz boyu :)
Kızarken bile gülebiliyorum MEtin Abim ya :D
ashdarappa:
Eyvallah gençler bende sizi seviyorum bu arada baya aşama kaydettim öyle demeyin geçen kill sayıma baktım 250 yi geçmiş tabi çoğu apachi balıkçı newbe ama katik katildir genede 8)
M.J:
Bir zamanlar ventrilo'dan küfür etmememin tek nedeniydi :) En ufak bir şeyde " hey beyler , sakin , küfür yok " diye çıkışırdı :)
İçeriği olarak harika bir insan , tanımak istediğim abilerimin de başında değil zaten :) Çok tatlı bir erkek çocuğu var ve aman nazar da değdirmeyelim . Fenerbahçeli olması da farklı bir büyüklüktür :)
Huor Amras Calafalas:
bu guildde sanırım en yeni olan kişi ben oldugum için real ile ilgili hiç bir bilgim yok. adını bile bilmem o derece yani ama oynayış tarzını sevdigimi söyleyebilirim.
kişiliği ve konuşmasını her zaman ön plana atabilen bir yapısı var.
Oyunda böyle ise real hayata bakarsak başarılı bir işi ve güzel bir ailesi oldugunu düşünüyorum..
İnş hayatı boyunca böyle mutlu olur (:
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git