Yetkili Paneli > Dying Wish

Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

<< < (37/88) > >>

Nonserviam:

--- Alıntı yapılan: aLén* - 03 Mayıs 2010, 21:47:17 ---tuttuğu takımdan başlasam dünya kadar övgüyü hakedecek bir insan selçuk =)

--- Alıntı sonu ---

bitanede senin hakkında açıcam bakalım neler dicekler  :D

aLén*:
kötü sonuçlar çıkabilir :D

M.J:

--- Alıntı yapılan: realkhan - 03 Mayıs 2010, 18:59:08 ---Sende haklısın...
 :-\ :-\ :-\

--- Alıntı sonu ---

Zamanım yoktu kanka , pek yazamadım . O yüzden böyle bir yola başvurmuştum ^^.

Neyse , işin aslına gelelim biraz . Selçük , iyidir , candır ve canandır :P Hani pek severim . Her zaman dinler , yardımcı olmaya çalışır . Hep iyi olmuşuzdur . Hele o ventrilo'daki muhabbetlerimize doyum yoktu zamanında ama 3-5 çapulcu bizi epeydir ayrı kodu o sohbetlerden :)

Çok severim keratayı , unutulmayacaklarım arasındadır . Bir çocuğun olursa adını da Selçuk koyucam zaten :p

Selçuk - S
Hakan - H
Bir ventrilo sohbeti :

S - Hakan , kanka orda mısın ?
H - Efendim Selçuk
S - Yok bi'şey .
H - Senin ben ...

Ortalık , yıkılıyor :P

Brodequin Cuiviene:
Burki(Stormrage Cuivine), Durmadan bişeyler yiyip ventte abuk subuk sesler çıkartan, herhangi bi yemek sesi geldiğinde kesin burkidir dediğimiz, ağzı iki dk. boş kalmayan bi kardeşimdir. Muhabbetine doyum olmayan süper bir insandır, Burkimi sevmeyeni ben hiç sevmem  :-*. Yanlız evlere girmemeni önemli rica ediyorum, yada acil yeni bir pc lazım sana.

realkhan:
Şiddetle kınadığım bir kardeşimdir... Fazla sevgimi kazanan bir o kadar da kıskandığım, yeri geldiğinde bana kızan... Hürmetkar, cürretkar ve bir o kadar da açık seçik pozları nette dolaşan sevgili biricik bir kardeşimdir   >:D   Oyun içinde ondan öğrenecek çok şeyim var...

Kütahya'ya sırf tanışmak için gideceğim ender arkadaşlardandır... :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git