Yetkili Paneli > Dying Wish
Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)
oner:
selim iyidir
Aragorn of Bia:
Ben şahsen çok iyi bilmiyorum kendimi. Eskisine nazaran kendime daha negatif görünüyorum. Bazı şeyleri keşke elime tekrar geçse de farklı değerlendirsem pişmanlığı içimi yiyip bitiriyor.
Oyun hususunda da çok ameleliğim olmuştur +3 cutlasslı adama da ölmüşümdür 2 apepeye de ölmüşümdür bazen teke tekte bile inanılmaz hatalar yaparım. Ama aynı ben 2vs1 iyi oyuncuları da alabiliyorum. Ruh halime göre istikrarım var gibi bişi. Misal az önce gayet sıkıntılıydım mintainde salak bi şekilde öldüğümden sonra o sinirle isteksizce gene 3-5 orta halli lonca oyuncusuna 2dakkada öldüm ara takılmalarla beraber vs. Ayrıca pek iyi sayılmayacak bir takım oyuncusuyum. Velhasılı abartılacak bir pvp felan yapmıyorum. Hepinize gene de olumlu yorumlarınız için tşk ederim.
Bunu da beni fazla büyütüp sonra bu ne lan bu adam bi b.. bilmio deyip hayal kırıklığına uğramayasınız diye şimdiden yazıyorum. Sıradaki.....
Sasu:
İyide Selim'cim herkes öyle... Herkes 7/24 pür dikkat oynamıyor.Zaten çok küçük hatalar belirler kesilip keseceğini.
Darkcloud Twi:
Ağaçları kullanmasını hep takdir etmişimdir. Şu anki halini bilmiyorum ama 1-2 yıl önce o konuda çok iyidi.
elephant.gun:
Ben dw'de değilken görünce kaçıyordum açıkçası. Guilde girince de yanıma alınca en rahat ettiğim adamdı muhtemelen. Kötü oynuyorum falan diye trip yapmasın yani. Bi bu, bir de tuna'ya tenezzül etmem genelde koca serverda. bir de dasda bir ara çok kıl ediyordu, allahtan onu da guilde almışız şimcik.
Onun dışında ben çok seviyorum selim'i yani, fakat hep bir kafası bir şeylerle meşgul gibi acayip. Kedi canını senin yani selimcim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git