Yetkili Paneli > Dying Wish

Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

<< < (15/88) > >>

Blackrainbow Ex.:
Sanırım bu oyunda bu adamla beraber yaşlandık gibi bişey. Gece 5 bile olsa beni dinleyen ender kişilerden biridir. Hoş sohbettir. Yalanı yoktur. Hiç yüzyüze gelmeme rağmen yüzyüze geldiğimde hiç yabancılık çekmeyeceğim birisidir.

shammy:

--- Alıntı yapılan: realkhan - 14 Mart 2010, 03:47:11 ---Emre Yalakalık yok cnm :)

--- Alıntı sonu ---

çıkar beklediğin adama yalakalık yaparsın, ben adamın hakkını veriyorum burda :)
nebula'dan acc ler geçirildiğinde burada seviyeli bir düşmanlığımız olduydu ben sebnem aquilla ile oynarken.

realkhan:

--- Alıntı yapılan: shammy - 14 Mart 2010, 04:20:54 ---çıkar beklediğin adama yalakalık yaparsın, ben adamın hakkını veriyorum burda :)
nebula'dan acc ler geçirildiğinde burada seviyeli bir düşmanlığımız olduydu ben sebnem aquilla ile oynarken.

--- Alıntı sonu ---

Yav emrem seni bilmesem, tanımasam istediğini yaz derimde, ben takıldım cnm ya... OPguz abi bu borumu... Bir tane bu adam ya serverda ( daha ikincisini görmedim valla :)) Yanlış anlama Emrem sadece şaka niyetineydi...  ;) ;) ;)

shammy:
şaka yaptığını biliyorum ama gene de yanlış anlaşılma olmasın başkaları tarafından diye savunmaya geçtim :)

GrumTor:
.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git