Yetkili Paneli > Dying Wish
Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)
Brodequin Cuiviene:
Taze asker adayından(Salian Cuiviene) devam^^
Blackrainbow Ex.:
Teee Fencergiller zamanında tanırım kendisini. Çok uyumlu birisidir ve sakindir. güvenilirdir. Nasıl benim ona karşı kredim sonsuz ise. Onunda benim tarafımdan kredisi sonsuz bir arkadşımdır. Yüzyüze karşılaşsak yabacılık çekmeyeceğime eminim.
ashdarappa:
Bana Anlor attığında korkumdan direk olarak elimi kalvyeden çektiren tek playerder ;D (korkunun gözünü seveyim) delikanlı çocuktur tufan guildde en sevdiği elemanların başında gelir O askerdeyken rahat uyuyabilirsiniz görevini kusursuz yapar Umarım en kısa sürede askere gider gelir
Immortal:
Ortaokula falan gidiyordu herhalde tanıdığımda...O zamanda bu zamana hiç değişmedi desem yeridir.Hep güvenilir biri oldu umarım askerliğinide en rahat bir şekilde yapar gelir. Abisi olarak her daim yanındayım.
Oyuna gelince standart üstü bir oyuncu ama onu ayıran en önemli özellik benim gözümde gördüğüm üç beş kurnazdan biri her an her yere bir tuzak kurabilir. Şeytanla aşık atıyor ortak çalışıyor oyunda.Sadece golemi ölünce sinirlenmeye başlamış önceden böyle değildi.
Huor Amras Calafalas:
her konuda çok iyi kendisi kısa zamanda muahbbet iolsun , oyunu olsun çok sevdim (:
Sevmedigim tek şeyini yazmak istiyorum o yüzden ..
Yanında Golem taşıma taşıyncada ölünce oyundan cıkma :D:D:D alırız bi golem sana (: çiftlik kurarım sana ben
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git