Yetkili Paneli > Dying Wish

Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

<< < (20/88) > >>

Jenas Cuiviene.:
çok sevdiğim bir kardeşimdir tufan  ;D .
Oyun zekasına her zaman hayran kalmışımdır , düz yola bile sote kurabilir kendisi . oyunda olmadıgı zaman actıonlardan zevk alamadıgım bir playerdır. tufan bi başkadır ya  ;)

Harlem:
Tufan öyle bir oyuncudur ki; oyuna girdiğinde tüm guildı heyecan kaplar, merakla çoğu kişi olduğu yerde dona kalırken kimi ise onu takibe alıp merakla beklenen sotesini kurmasında yardım eder. Golemlerin efendisidir. Herkesi "help, help" diye çağırır, bi' bakarsın giremeyeceğin bi yerde 2-3 adamı golemi ile kesmiş, sen ancak onun o adamcağızları lootlamasını seyredersin ha böyle de sinir eder işte. Özet geçmek gerekirse; tamamen bir aktivite adamıdır. Oyunda boş zaman geçirmez, geçirttirmez.
Tufan öyle bir adamdır ki; tanıdığınız anda sevmeme ihtimaliniz yok, muhabbeti hoş bi' adam işte. Severim kendisini. Öperim.

realkhan:
Anlatılmaz yaşanır...   ;)

Elazığa geldiğinde Allah Tanışma Nasip etmişti... Bir bardak çay içememiştik ama o koydu biraz... İnşallah başka zaman...

Her daim oyunda takip bana diyen, kızdığında ALT + F4 yapan sonra ventten çıkan aradan en fazla 5 dakika geçtikten sonra gelik kısık bir sesle takip bana arkanızdan adam getirmeyin pusu atıyoruz diyen... Ver her an oyunun kaderini değiştire bilen bir kardeşimdir...

Heck yedikten sonra guilde girerken elimde kalan +3 kriss yerine +9 kriss veren bir kardeşimdir... Birtanedir kısacası....

Tufii Cuiviene.:
sevgili lonca arkadaşlarım sizleride en az golemim kadar seviyorum niye böyle yapıosunuz ki şimdi =)

Jenas Cuiviene.:
 :P

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git