Yetkili Paneli > Dying Wish
Göz yaşları sel olmasın.
osman:
easy iddiası sonucunda daha sert cezalar verilecek demişti bir yetkili. mesajını gönderdim beklemedeyiz artık.
--- Alıntı yapılan: Selehaddin - 21 Temmuz 2010, 16:11:01 ---Ergen ? Easy ? bu oyunu zatens enn kadar kafama takmadıgımdan ergen olmadgımı anlarsın belki ZEGİn Fikrilerini yürütüp arakdaslarımla muhabbet etmeye oynuroum easy diyosan git abine sor.oyunda pro oldugunuzda beyin yaşınızın yükseldiğinimi sanıyorsunuz ? iyi oyna napıyım ben easy kullanmıyorum ama bence sen kullanıyosun hoppa Easycısınız siz ?
--- Alıntı sonu ---
Selehaddin:
Bekle her gün bize easycı oldgumuzu ima edip sana denilince bekle .. Staflarda zaten forumda ilglineiyo bende bırakma aşamasına geldim artık bakalım nasıl olcak bi sorun 4 gundur dewam ederken her saat başı page atmama ragmen bakılmazken burdan sana easycı dedigimde yaptırım uygulancak ? ee in game kapatalım oznm forumdan oyun oynayalım..
Sasu:
Bende diyorum usman nerde...
Dharma:
osmanda gözluk cok kral 15 numara gozluk lazım yani
senın ıcın dunya göz hastenesinde yer ayırtabılırım
bakış acısıda onemlı tabi
thant:
Çok duygusalım,ağlayasım var.Guildinizde bulunan Crims Cuivine adlı arkadaş başka bi charla(nicki kalas) easyle log kasıyordu gördüm,şikayet ettim,banlanma alanına çekildi.Çok üzüntülüyüm.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git