Yetkili Paneli > Dying Wish

Göz yaşları sel olmasın.

<< < (34/39) > >>

Khanjar:

--- Alıntı yapılan: thant - 23 Temmuz 2010, 16:54:47 ---Çok duygusalım,ağlayasım var.Guildinizde bulunan Crims Cuivine adlı arkadaş başka bi charla(nicki kalas) easyle log kasıyordu gördüm,şikayet ettim,banlanma alanına çekildi.Çok üzüntülüyüm.

--- Alıntı sonu ---

burası senin alanın otur ağla

Tufii Cuiviene.:
yapılanın doğru yada yanlış olduğu üstünde burada kimse ile tartışamam her ne kadar ex burnlerde hani kardeş bağlamında olsa da bizim dying wish olarak her bir karakterin aramızda mutlak bir bağ vardır yani nası diyim bir şeye kızsan dahi asla bunu sizin karşınızda yapmayız ki hani aile kavramı böyle bi şey ne kadar kötü yada ne kadar yanlış olursa olsun ben hic bir lonca mate imi kalkıpda yaptığı hata / kusur için ne özür dilerim ne de lonca mateime arkadaşıma karşı sizden taraf olabilirim.

Ama savaşta olduğunuz bi loncaya neden karakter verirsiniz onuda anlamıyorum ki hani kişilik olarak biliosunuz ki her türlü hainliği mübah olarak gören bizlerden verdiğiniz karakteri lehimizce kullanmamızı da fazla hor görmeminiz gerek.

-Mari Ex-:
bambaska bısey tufi soledıgımız sey yaw. hacklesin yapsın guıldın ıcıne adam soksun yapsın herseye eywla. ama  o charın sıfresını gerçek hayatta samimiyetıne arkadaslıgına guvenıp rica edip aldıysa, 2 3 ay sora soledıgı herseyı unutup nasıl böyle bi gaflete dusmus arkadas şaşırdım. bunun ne yaptıgınız RP  ile alakası var nede baska bırseyle bana göre. konu kapandı coktan zaten ama solemek ıstedıgımı anlamıssındır belki. ozaman herkez bırbırnı hacklesın ve bız RP yapıoduk desin. mantık buysa aynı kapı bana göre. haklısın tamamen bızım gercek hayatla oyun karısmaz mantıgımızla alakalı herhalde. ama bu yapılanla  karıstırmacalar olmus herhalde. vermemek gerekıyormus demekki :)

not : sadece tufanı bıraz daha samımı gordugum ıcın kendıme cvp yazdım. konu soledıgım gıbı unutalı cok oldu. tartısma yaratmak vs için kesınlıkle yazılmadı. ek olarak sızın baslıgınız sızın sayfanız siz bilirsiniz.

Brodequin Cuiviene:
http://fizy.com/#s/1aimat

2-Pac:
kıyamam sana. :P

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git