Yetkili Paneli > Dying Wish

Göz yaşları sel olmasın.

<< < (10/39) > >>

Kara Ben Nemsi:

--- Alıntı yapılan: mac5 - 17 Mayıs 2010, 00:26:21 ---Ben hayatımda kimseye öyle bir cümle kurmadım.

Kurduğunu bildiğim bir Allah'ın kulu da yoktur.

PvP'm her ne kadar kötü olsa da, her zaman elimden geldiğince de oynamaya çalıştım. Kimse'nin oyunda player gücüyle yaptığı hiç bir şeye de itiraz etmedim.

Kim demiş o lafı yazar mısın ?

--- Alıntı sonu ---

Sor bakalım Memet Ali'ye.  ;)

Suzsed:

--- Alıntı yapılan: mac5 - 17 Mayıs 2010, 00:26:21 ---Ben hayatımda kimseye öyle bir cümle kurmadım.

Kurduğunu bildiğim bir Allah'ın kulu da yoktur.

PvP'm her ne kadar kötü olsa da, her zaman elimden geldiğince de oynamaya çalıştım. Kimse'nin oyunda player gücüyle yaptığı hiç bir şeye de itiraz etmedim.

Kim demiş o lafı yazar mısın ?

--- Alıntı sonu ---

Mehmet aliye sor...

mac5:

--- Alıntı yapılan: Ananas | Hardcore - 17 Mayıs 2010, 00:03:12 ---gider diger guilddekilere salca olurum.

--- Alıntı sonu ---

Bak adam ne anlamıs..

w0lf'un sorguladığı bu, bu yüzden mi ben arkadaşımla konusurken sürekli jail yiyorum diye soruyor..

Ha yukardaki adam salça olmak demiş, w0lf öyle bir şey söylememiş. Herkes fikirlerini anlatırken farklı cümleler kullanır, her cümle aynı kapıya çıkmaz.
Farklı dereceleri vardır.

mac5:
O zaman adamlar deme adam de. Bildiğin varsa yukarda olduğu gibi de isim yaz. Cevabını da sana kişi versin.

Beni ilgilendiren bir durum yok aranızda geçen bir diyalog. Benim bilgim dahilinde de değil.

Ha şimdi oldu, dün söylemiş olsan, mali'ye niye böyle bir şey yaptın diye sorarım. Ama bugün bunun bir önemi kalmadı :D

Revenge77:
böööööööö  freedomun imzasına bittim  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git