Yetkili Paneli > Dying Wish
Göz yaşları sel olmasın.
Jenas Cuiviene.:
--- Alıntı yapılan: mac5 - 17 Mayıs 2010, 00:08:55 ---Öyle bir şey de demedi canım benim yaaa...
Arkadaşlar 2 kere küfürden jaile girdim.Birincisinde revengeyle muhabbet ediyodum ona hastır dediğim için.Atan lotus.2. de gene revengeyle muhabbet ederken mal dedim ona gene jaile girdim.3 dü de birşey sinirlendim gene arkaşlarıma küfür ederken lotus jailledi.Bende buna sinirlenerekten guildi yıkıyorum.Lotusada sövdüm az önce Tongue Sadece tek merak ettiğim dw den arkadaşları aralarında küfür ederken jaillermiydi bunu çook merak ediyorum.Guild arkadaşlarımdanda özür diliyorum büyük bir hevesle herkes başladı.Heveslerini kursağında bıraktık.Guildi yıkılcak guildi taşıdılar.Charlarım banlanacak bölgesinde.Herkeze çok teşekkür ederim çok zevk bu zamana kadar oyundan.Dost düşmana sevgilerler heheh
Bak ne demiş adam, merak ediyorum demiş, dw den arkadaşları aralarında küfür ederken jaillermiydi diye ?
Bu bir sorudur, her insan düşünür, sorgular, fikir yürütür.
İnsan olmanın özelliğidir bu.
Kimse ne Lotus'a sen Dying Wish'in tarafını tutuyorsun dedi, ne de başka bir yargılamada bulundu.
Adam soruyor.
--- Alıntı sonu ---
bizde kendi aramızda küfür ettiğimizde çok jail aldık rahat ol kardeşim .
Stizz:
Bir zamanlar Biohazard yanlısıydık. Sonra Twilight yanlısı olduk, sonra Burn out yanlısı olduk, kısa süre Fellowship dediler, şimdi Dying Wish yanlısıyız... Biz zaten birilerinin yanlısı olmak için yanıp tutuşan tipleriz... Kurallar açık arkadaşlar anasayfaya girin bakın... Boş alanda tek başına kendine küfür etsen bile jail alırsınız... Staff kişiler kendi oyun zevklerini bırakıp sizlerin daha iyi oyundan zevk alması için, sorunlarınızı çözmek için kendi zamanlarından ve eğlencelerinden feragat etmiş kişilerdir. Bırakın artık şu karalama kampanyalarınızı...
M.J:
sel oldu , sonra dağları aştı . sosaria çöl olmasın kızlar , atarlı olmaya devam . ağlatmaya devam ^^ .
Vortquake De Nogua:
nası ya hep aynı kişiler ağlıyo bu kadarcık mı can yaktınız :-\
realkhan:
Yok yok bu kadar yakmadık, diğerlerinin göz pınarları kurudu :P
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git