Revolution UO

özel S.O.S şişeleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı urasha

• Üye
  • **
  • 170
  • ölesine...
özel S.O.S şişeleri
« : 04 Şubat 2012, 22:18:28 »
         Evet Sayın Revolution Halkı;

bu S.O.S şişelerini avrupadan getirttik..içlerine bakacak olursanız çok özel definelerin haritaları var.. sakın şaşırmayın bu S.o.S  şişelerinde BOŞ YOK!!!!

piyasadaki S.O.S şişelerine kıyasla Lvl 5 Map çıkma olasılığı %80 Daha fazla elimizde Norveç bilim adamlarından aldığımız raporlar olmasına rağmen forum kuralları çerçevesinde rekabet yasasına dayanarak bu belgeleri yayıynlayamıyoruz..

Peki Bu Pahabiçilemez S.O.S şişelerine içimiz yanarak biz ne kadar paha biçtikk/ açıklıyorummm;

69.99 K'dan başlayan fiyatlarla...

Elimizdeki S.O.S şişeleri içindeki değerli haritaların kalitesi doğrultusunda fiyatları 100K'ya kadar çıkmaktadır..

2.kampanyamız iki adet S.O.S şişesine sadece 150K'ya sahip olma şansı..

3.kampanyamız
elinizdeki 2 adet Lvl 5 Map karşılığında 3 adet S.O.S şişesi veriyoruz hemde 70K değerinde olanlardan değil / 100K değerinde olan şişelerden...

talepler doğrultusunda sadece karanlık ülkenin derinliklerinde bulunan 1. sınıf S.O.S şişeleri sadece ve sadece 120K'ya getirtilecekdir..ön siparişler alınmaya başlanmıştır..

Satış elemanımızın konumu ;

http://www.revolutionuo.net/harita/1744,1565,0

açık adresimiz ise ; Britanya'nın doğu çıkışındaki sahile en yakın villa

herkese iyi oyunlar..iyi alışverişler..
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2012, 20:17:09 Gönderen: urasha »
ölesine...

Çevrimdışı darkskyy

• Üye
  • **
  • 309
Ynt: özel S.O.S şişeleri
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2012, 01:04:12 »
fikir ve yazı güzel ama adam alkollü beyler.
In Lor ile mage , bisiklet kilidiyle de LockSmith kasan adam....

Çevrimdışı Blackrainbow

• Kıdemli Üye
  • 1354
  • Guild Master Of The Burn'Out
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2012, 01:25:04 »
ne o trafik polisi misin.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Çevrimdışı urasha

• Üye
  • **
  • 170
  • ölesine...
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2012, 01:28:00 »
e bugün cumartesi akşamı / ki pazara bağladık..alkollüyken araba kullanmam ama satış yapabilirim...
kapama dükkanın önünü kardeşim, kampanya yapmışım / renk katmışım bulandırma sen milletin aklını :)
ölesine...

Çevrimdışı Cardinal

• Kıdemli Üye
  • 1234
  • Önce İnsan.
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2012, 02:16:34 »
Bu yazı ciddimi.
Olaylara karışmayın beladan'da uzak durun.

Çevrimdışı darkskyy

• Üye
  • **
  • 309
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2012, 03:24:19 »
ne o trafik polisi misin.

yaka numaramı alıp şikayet mi edicen emekli apartman yöneticisi kardeş ?

edit : tükkan önünnü kapatmak gibi bi niyetim yok, yazını beğendiğimi zaten söyledim, sen fiyatları kendi yönteminle dile getirmişsin, bende kendi tarzımla " pahallı " dedim. no hard feelings bro.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2012, 03:25:24 Gönderen: darkskyy »
In Lor ile mage , bisiklet kilidiyle de LockSmith kasan adam....

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2012, 03:27:30 »
sesli güldüm çok güzel olmuş, iyi satışlar (=
buraya bakarlar

Çevrimdışı urasha

• Üye
  • **
  • 170
  • ölesine...
« Yanıtla #7 : 05 Şubat 2012, 04:24:35 »
bende kendi tarzımla " pahallı " dedim.

hala pahalı diyorsun arkadaşım, biz bunları avrupadan getirttik diyoruz..Lvl5 çıkma olasılığı %80 daha fazla diyoruz..sizin madenlerden ağaçlardan çıkardığınız soslara benzermi hiç / elmayla elması kıyaslıyorsun sen.. özel S.O.S şişesi bunlar, bunların lab. hazırlanmış raporları var çıkaracam belgeleri ama, ceza yeme pahasına.. daha yetmedi damping yapıyoruz kampanya yapıyoruz...
alıyorsun benden iki şişe ikisindende Lvl 5 çıkarsa getiriyorsun bana oldumu 3 şişe yahu bunların içinden çıkanı artık hepimiz biliyoruz bu üç şişenin içinden çıkan hazine paha biçilemez diyorum..ısrara pahalı diyorsun..

çağırın staffı kardeşim noter huzurunda bi S.O.S açmak istiyorum. kalitemizin tescillenmesini istiyorumm..yönetim uyuyormu saat daha 04:17 yaww..

sayın revolution sakinleri rakip firmaların iftiralarına aldanmayın gelin deneyin / denekten birşey çıkmaz hem satılan özel S.O.S şişelerin kalitesi hakkında sizde buraya yorumlarınızı yazında cümle ultima duysun..

müşteri kaybetmektense logsuz kalmayı  yeğlerim..

URASHA
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2012, 04:49:40 Gönderen: urasha »
ölesine...

Çevrimdışı urasha

• Üye
  • **
  • 170
  • ölesine...
« Yanıtla #8 : 05 Şubat 2012, 20:19:07 »
         Evet Sayın Revolution Halkı;

bu S.O.S şişelerini avrupadan getirttik..içlerine bakacak olursanız çok özel definelerin haritaları var.. sakın şaşırmayın bu S.o.S  şişelerinde BOŞ YOK!!!!

piyasadaki S.O.S şişelerine kıyasla Lvl 5 Map çıkma olasılığı %80 Daha fazla elimizde Norveç bilim adamlarından aldığımız raporlar olmasına rağmen forum kuralları çerçevesinde rekabet yasasına dayanarak bu belgeleri yayıynlayamıyoruz..

Peki Bu Pahabiçilemez S.O.S şişelerine içimiz yanarak biz ne kadar paha biçtikk/ açıklıyorummm;

69.99 K'dan başlayan fiyatlarla...

Elimizdeki S.O.S şişeleri içindeki değerli haritaların kalitesi doğrultusunda fiyatları 100K'ya kadar çıkmaktadır..

2.kampanyamız iki adet S.O.S şişesine sadece 150K'ya sahip olma şansı..

3.kampanyamız
elinizdeki 2 adet Lvl 5 Map karşılığında 3 adet S.O.S şişesi veriyoruz hemde 70K değerinde olanlardan değil / 100K değerinde olan şişelerden...

talepler doğrultusunda sadece karanlık ülkenin derinliklerinde bulunan 1. sınıf S.O.S şişeleri sadece ve sadece 120K'ya getirtilecekdir..ön siparişler alınmaya başlanmıştır..

Satış elemanımızın konumu ;

http://www.revolutionuo.net/harita/1744,1565,0

açık adresimiz ise ; Britanya'nın doğu çıkışındaki sahile en yakın villa

herkese iyi oyunlar..iyi alışverişler..
ölesine...

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 05 Şubat 2012, 21:42:18 »
ben aslında pek S.O.S şişelerine güvenmem tercihen map satın alırım ingamede urasha'nın özel S.O.S şişelerini duydum. sadece meraktan 90K olanı denedim. şişeyi açtım, beklemediğim bir şey oldu ve şişeden Lvl5 map çıktı bunun sadece bir tesadüf olduğunu düşündüm ama Lvl 5 map'teki haritayı almaya gittiğimde gözlerim yerinden fırladı tabiri caizse..yahu bu kadar kolay mı olur yaratıklar sanki beni tanımış kaybetmek için etrafımda dolanıp duruyorlar..Dragon mel mel bakıyor suratıma.yaratıkları öldürmemle sandığı açmam arasındaki o tuaf şaşkınlık süreci sandığı açtığım anda dilimin tutulmasıyla son buldu..yoksa stafflar oyuna Lvl 6 mapler mi eklemişti acaba bu bir bug mı diye düşünmedim değil. 3 tane +15 sw/sw/fence poşeti, earth ve ice cristalle birlikte nasıl düşer aynı anda? .işte o zman anladım özel S.O.S şişesinin ne demek olduğunu bunlara paha biçmeye çalışmak gerçekten akıl karı değil / urasha satıyorken alabildiğimiz kadar çok alalım arkadaşlar bu değirmenin suyu belli ki tükenecek..S.O.S şişesinin grandmaster'ı olsaydı guildi olsaydı tek isim urasha derdim..Birisi bu adama güç yüzüğünü versin, bu S.O.S'leri nerden çıkarıyor nasıl çıkarıyor öğrenelim.şu karanlık ülkenin derinliklerinde bulunan 1. sınıf S.O.S şişelerinden de hemen 2 adet sipariş verdim gözlerime uyku girmiyor / urasha bana iki gün içersinde gelebileceğini söyledi.yahu iki gün nasıl dayanacağım bilmiyorum...

Bu bir reklamdır gençler, anlamayana diye  ;D
buraya bakarlar

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #10 : 05 Şubat 2012, 23:59:59 »
Bu arkadaşın azmine hayranım :) Ayrıca bir çoğu gibi "şu 10 K, bu 5 K alın lan !" diye değil de bizi okurken hem eğlendiren hemde ticaret yapmaya şevklendiren bir üslup kullanıyor. Uğraşından dolayı ve yaptığı işe saygısından dolayı tekrar tebrik ederim  ;)