Revolution UO

Haywansewer den Revolutiona Sevgilerle

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
Haywansewer den Revolutiona Sevgilerle
« : 28 Şubat 2012, 15:02:26 »
Vendorumu açtım şimdilik alt seviye bineklerle action için faydalı grizzy bear, cougar panther satışı ve bunların yanında toptan bull satışı yapılmaktadır. Orta ve üst seviye bineklerle silahlar bir haftaya kadar eklenecektir vendoruma. Almak istediklerinizi genel vendordan alabilirsiniz. Bull ve dier act yardımcısı Hayvanların toplu alımları için ingame bana ulaşınız lütfen.
Oyunda da olsa kötülük yapan kötülük, iyilik yapan iyilik bulur. İstisnalar ise kaideyi kesinlikle bozmaz.

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
Ynt: Haywansewer den Revolutiona Sevgilerle
« Yanıtla #1 : 04 Mart 2012, 13:06:18 »
Vendora frenzied ostard ve mustang da eklenmiştir. bilginize.
Oyunda da olsa kötülük yapan kötülük, iyilik yapan iyilik bulur. İstisnalar ise kaideyi kesinlikle bozmaz.

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2012, 18:19:49 »
Maksat hizmet olsun Bundan sonra horse de koyacam vendoruma tanesi 1 k varmı ötesi.

Çevrimdışı Shire

• Üye
  • **
  • 320
  • Anarşi Benim Yiyosa Gelin!
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2012, 18:32:55 »
zostrik ne kadar?
"Ne mutlu o yoksullara ki öteki dünya onlarındır, er ya da geç bu dünya da onların olacaktır."

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2012, 19:03:58 »
Genel vendordaki en ucuz fiyattan 10 k aşağı :)

Çevrimdışı urasha

• Üye
  • **
  • 170
  • ölesine...
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2012, 00:08:47 »
vendor nerde..harita linki atsan..bilelim lzm olduğunda uğrarız..
ölesine...

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2012, 19:18:41 »
Linke gerek yok kardeşim genel vendordan alın diye yaptım ben bu at satışını bankadan at satış yerlerine koşmayın maksat  ;) Yok yine de bilelim diyorsanız brit kuzey mage in hemen üstündeki boşlukta vendor. bir diğer deyişle brit mezar girişinin sağındaki orman içi boşlukta.

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
« Yanıtla #7 : 22 Mart 2012, 21:40:05 »
Vendorumda şu anda desert forest fenzied ostardlar mid copper -silver  shire copper  pegasus  satıştadır bilginize
« Son Düzenleme: 22 Mart 2012, 21:41:10 Gönderen: HaywanseweR »

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
« Yanıtla #8 : 05 Nisan 2012, 09:49:27 »
Destard girişe yakın manzaralı ve özel imalat 3 katlı evim genel vendorda satışa sunulmuştur yeri ve masrafları düşünülerek 3 m fiyat biçmiş bulunmaktayım. genel vendorda emlak sekjmesini tıklayıp house yazarak aratınca yerine ve kendine bakma imkanınız olacaktır. pm yoluyla bana ulaşırsanız farklı fikirleri tartışabiliriz..
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2012, 14:52:57 Gönderen: HaywanseweR »

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2012, 14:54:09 »
Yeni

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
« Yanıtla #10 : 09 Mayıs 2012, 11:29:17 »
Ev Satıldı

Çevrimdışı Calimaestro

• Yeni Üye
  • *
  • 40
  • Maziye Baqma , Mevzu Derin ..
« Yanıtla #11 : 09 Mayıs 2012, 12:00:09 »
oyun içi fiyat düşürmes piyasayı etkilemes isen sevinirim  ..  ;)