Revolution UO

Kiralık tamer Dönemi başlamıştır!!!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
Kiralık tamer Dönemi başlamıştır!!!
« : 21 Nisan 2012, 11:55:14 »
Takipten bulduğunuz binekleri bundan böyle bineğin değerinin 1/4 ü fiyata tameleyeceğim. Guild ya da oyuncu ayrımı yapılmayacaktır. ilgilenenlerin son dakikaya kalmadan pm yoluyla bana ulaşıp bilgilendirmesi gerekmektedir. Foruma her dakika bakıyor değilim o bakımdan tamer karakteri olmayan oyuncular tesadüfen de olsa takip spawna denk gelme durumuna karşı erkenden bağlantıya geçmesi yararlarına olur.

İyi oyunlar
Oyunda da olsa kötülük yapan kötülük, iyilik yapan iyilik bulur. İstisnalar ise kaideyi kesinlikle bozmaz.

Çevrimdışı Huor Amras Calafalas

• Kıdemli Üye
  • 4997
  • Ceset Tamer
    • Facebook
    • E-Posta
Ynt: Kiralık tamer Dönemi başlamıştır!!!
« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2012, 12:39:54 »
Yanlış anlama kardeşim de bedavaya tame edenler var 1/4 için kendini yıpratma (:

sahsen ben Steed , mare , uni, hepsini bedavaya tame edip veriyorum (:
Kuşkusuz en büyük yargı , etrafınızdaki herkesi '' insan '' sanmamızdır.

Çevrimdışı HaywanseweR

• Üye
  • **
  • 119
Ynt: Kiralık tamer Dönemi başlamıştır!!!
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2012, 12:51:38 »
Yanlış anlama kardeşim de bedavaya tame edenler var 1/4 için kendini yıpratma (:

sahsen ben Steed , mare , uni, hepsini bedavaya tame edip veriyorum (:

Bedavaya tame yapanlar tabiki var ben de yapıyorum zaman zaman ancak şu da var ki yeni gelenler var servera ve hatta tanıdığı tamer olduğu halde ona ulaşamayıp sorun yaşayan ve bulduğu bineği kesmek zorunda kalanlar görüp duyuyorum. Böyle bir ihtiyaç olmasa bu topici açmazdım bile. Fiyat dile getirmekteki amacım ise bedava tameleyip eline verdiğin zaman kıymeti bilinmiyor bineğin bunu gördüm. Durum bundan ibarettir.
Oyunda da olsa kötülük yapan kötülük, iyilik yapan iyilik bulur. İstisnalar ise kaideyi kesinlikle bozmaz.