Revolution UO

Ağ satılır.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Juliet Dourden

• Üye
  • **
  • 232
    • E-Posta
Ağ satılır.
« : 02 Mayıs 2012, 17:24:44 »
Elimde 3k ağ var satıyorum arkadaşlar. tane fiyatı olarak 1.2k düşündüm almak istiyen pm atsın toplu satıcam.

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
  • Jessica Ex'Burn - Ronaldo Ex'Burn
Ynt: Ağ satılır.
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2012, 17:28:01 »
İşini baltalamak için yazmıyorum kardeş yanlış anlama kesinlikle ancak düşürülen balık,sos miktarları ve satılan balıklardan kazanılan paranın düşünülmesi göz önüne alındığında verdiğin fiyat biraz yüksek.
Bio demek Kahpe demek , Kahpe demek bio demek

• Üye
  • **
  • 232
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2012, 17:33:38 »
Ben düşündüğüm fiyatı yazdım uzun zamandır oynamıyordum oranlardan pek haberdar deilim fiyat verilirse değerlendirmeye alıcam her türlü. eskiden 1.5k dan satardık kapısılırdı bıraz dusureyım dedım fıyatı eskıye gore pıyasasını bılmedıgım ıcın. Dediğim gibi tekliflere açıgım.

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2012, 17:38:09 »
Birde ağ atmak eskisi gibi kolay değil gemiyle giderken lap lap ağ atılmıyor artık kısacası balıkçılık bitti dostum :)

• Üye
  • **
  • 232
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2012, 17:42:02 »
aydınlatırmısın benı nasıl atılıyor satamazsam kendım atıcam çünki =)

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
« Yanıtla #5 : 02 Mayıs 2012, 17:47:30 »
Attığın ağdan 2 kare uzaklaşırsan ağ siliniyor,yani şu şekilde yapacaksın gemiyle ilerliyorsun ağı attın 1 kare ilerle 1 tane daha at 1 kare aşağı in sağ ve sola giderek birer tane daha at sonra stop komutunu kullan attığın 4 ağın silinmesini bekle tekrar aynısını yap yani 3k ağı 3 günde bitirirsin şimdiden kolay gelsin :)

• Üye
  • **
  • 232
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2012, 17:51:49 »
İşin cıvkını çıkarmışlar arkadaş bunebiçim saçmalıktır yahu. Döndüğüme döneceğime pişman oldum! Oyunu daha oyanınır hale getireceklerine daha çok zorlaştırıp insanların hevesini kaçırmaktan başka bişey deildir bu. nese lock satmıyorum yere atıcam hepsını herkeze ii oyunlar.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2012, 17:53:24 Gönderen: Juliet Dourden »

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2012, 17:54:48 »
İnscription kas en güzeli kafan rahat,gerçi 181 gp ye satılan resurrection scrool şu an 150 gp ye satılıyor ve magelerde satılan blank scrool sayısı oldukça düşürüldü,eğer makro ile değilde birşeylerle uğraşıp para kazanırım diyorsan maden kas en güzeli setlerin fiyatı hemen hemen hala aynı hemde s.o.s oranı denize göre daha yüksek onları da satarsın şimdiden kolay gelsin