Revolution UO

Do'Urden hk. ve Genel Kurallar

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Schindler

  • # Lonca Başkanı
  • Üye
  • **
  • 699
  • Veliaht Of Do'Urden - Cehennet Do'urden (Kael)
    • E-Posta
Do'Urden hk. ve Genel Kurallar
« : 09 Şubat 2016, 17:42:38 »


                                                                     
  Do'Urden hk.

   Aile içinde birbirlerine oldukça sadık, aile ye düşman herkese son derece düşman, dostça yaklaşana dostça yaklaşan tek vücut bir aile özelliğini taşımaktadır.Aslında dostça yaklaşımlara sahip olan her aile bireyi, bazen düşmanına bile bu tutumu sergileyebilir. Ancak buna değiyorsa.

   Bu ailenin her hangi bir bireyine, ihanet ya da kabul edilemez bir tutumda bulunulmuş ise. İhanet eden kişi ile birlikte bulunduğu Aile ve lonca sorumlu tutulur. Gerekli rahatsızlıklar ve yaklaşımlar sağlanır.

   Bizim için Aile kavramı sadece soy isimden ibaret olmadığının kanıtı, senelerdir  "Kafasıgüzel" Ailesi ile birlikte tek çatı altında yıllardır birlikteliğimizin olması. Hatta karakterlerimden biri muhakkak bu aile ismini taşımıştır. Oyun yapıları her ne kadar Chaos olarak gözükse de biz onları Order tarafımızla dizginlediğimiz gibi bazen de onların bizi Chaos tarafıyla kaos'a sürüklediği oluyor (:  Kısacası biz bir aileyiz.

Genel Kurallar


  Tek vücut bir aile olduğumuz için her ailenin,grubun,birliğin bir dinamosu olduğu gibi, bu vücudun ne yapmasını belirleyeceği herkes le eşit seviyede bir dinamosu da vardır.

  O yüzden kurallar konusunda her bireyin yapmış olduğu hareket kural olarak sayılır. 


Elfler, katledilmedikçe veya kederden solmadıkça ölmezler.
ォ          The Do Urden            ォ
               ⎝⏠⏝⏠⎠           
         
         
Kimin ne olduğunu bilmesi gerekenler biliyor. Varsın gerisi kendi bildiği gibi bilsin.