Şifrem bulunmuş charım banlanmış

Başlatan mind_cube, 27 Nisan 2007, 18:07:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

mind_cube

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 51
Dj 10U'R dj liq esior..
  1. aski_42@hotmail.com
Konumu: sananal alemin derinliklerinden
YA aDAM ŞİFREMİ BULMUŞ GİRMİŞ ÇARIMI BANLAMIŞ YA deli olucam kaç ay tame fln kastım çarım blocklanmış adı elenora gmlerin dikkatine cwp yasın ltfn ya ultimad 2 çarım wardı serrseri banlandı bari bu banlanmasın yaa ltfln gm beyler cwplarınızı  arz ederim..

ELENORAAA AND ELENDOR DUCHOVNY&   ELENDOR BLOOD :smt010

Büyük harflerle açılan başlık küçültülmüş , hitap şekliniz de düzeltilmiştir / Gray
anlamakla iş oluyorsa:calatera serseri we elendor duchovny elenora  bunlar ndn banlandı??

Apotheke+

**
Üye
İletiler: 51
elendor duchuny sabah macrodaydı gmlere kfr ediyodu birde buyuk yazsanda görebiliyolar.ama sittim sene açılmaz.

Malekith

**
Üye
İletiler: 537
  1. safabaskan@hotmail.com
Konumu: Denizli
Geçmiş olsun. Ana sayfadaki hesap işlemleri bölümüne bir göz at istersen yersiz başlık açtığını anlarsın...
Make Your Choice,
Let The Game Begin...

Shut Up! And To Play...
(Twi)

|Houston|

**
Üye
İletiler: 790
Alıntı yapılan: mind_cubeYA aDAM ŞİFREMİ BULMUŞ GİRMİŞ ÇARIMI BANLAMIŞ YA deli olucam kaç ay tame fln kastım çarım blocklanmış adı elenora gmlerin dikkatine cwp yasın ltfn ya ultimad 2 çarım wardı serrseri banlandı bari bu banlanmasın yaa ltfln gm beyler cwplarınızı  arz ederim..

ELENORAAA AND ELENDOR DUCHOVNY&   ELENDOR BLOOD :smt010

Hesap Güvenliği Tamamen Oyuncuya Aittir ibaresinden nefret ediyorum ancak yapacak birşey yok. Geçmiş olsun

Thierry Biohazard

**
Üye
İletiler: 99
Konumu: Çınarcık

Excalibur

Kıdemli Üye
İletiler: 1,476