ya haberım yokken jaıle gırdım laptop ve masaustunden

Başlatan sckn50, 29 Temmuz 2008, 00:45:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

sckn50

Ziyaretçi
gm bey ben laptop ve masaustu bılgısayarından scroll kasıyordum ve ben awayken jaıle gırmısm eger dınlıceksenız sıze kanıtlarım

Gayalad

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 687
Konumu: Antalya
İki bilgisayarın var sanırım ? Kurallara kaç client açıkcas diyelim 2 client mi açık ikisinin de başında bir oyuncunun bulunması gerekiyor . Yani 2 veya 5 pc nin olması 2 veya 5 karakteri aynı anda açabilme iznini sana vermiyor . Her bir karakterinin başında bir oyuncunun olması gerekiyor . Bu yüzden atıldıysan bilgi vermek amacıyla yazdım...
Gözlerin Rengi , Biçimi Ne Kadar Farklı Olursa Olsun Göz Yaşlarının Rengi Aynıdır...

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
İletiler: 7,050
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
Konumu: İstanbul
yanlıs ewinde isterse 5 laptopun olsun kurallara göre bir pc basına bir insan düşüyor 

onun için bişi kanıtlamana gerek yok yani ewde teksin 3 pc in war sonuçta multi yapıyosun senin 3 tane pc warr die  1 pc si olan adamdan üstün tarafın ne ?   die bi kural war
Çevrimdışı.

sckn50

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Gayalad - 29 Temmuz 2008, 00:46:34
İki bilgisayarın var sanırım ? Kurallara kaç client açıkcas diyelim 2 client mi açık ikisinin de başında bir oyuncunun bulunması gerekiyor . Yani 2 veya 5 pc nin olması 2 veya 5 karakteri aynı anda açabilme iznini sana vermiyor . Her bir karakterinin başında bir oyuncunun olması gerekiyor . Bu yüzden atıldıysan bilgi vermek amacıyla yazdım...
ıyı ama 5 dakıkadamı kalkamıcaz pc basından

sckn50

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: II-T.i.n.a-II - 29 Temmuz 2008, 00:47:18
yanlıs ewinde isterse 5 laptopun olsun kurallara göre bir pc basına bir insan düşüyor 

onun için bişi kanıtlamana gerek yok yani ewde teksin 3 pc in war sonuçta multi yapıyosun senin 3 tane pc warr die  1 pc si olan adamdan üstün tarafın ne ?   die bi kural war
ya msaustunde kardesım dıgerınde ben varım ve yemek ıcın ayrıldık nasıl oluyoda habersız jaıl yıyorum

Gayalad

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 687
Konumu: Antalya
Bunu bilemem . Şimdi dersenki gm bey arkadaşım tuvaletteydi şimdi gelin aynı anda dans edelim vs insiyatifine kalmış bir şey artık  :P
Gözlerin Rengi , Biçimi Ne Kadar Farklı Olursa Olsun Göz Yaşlarının Rengi Aynıdır...

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
İletiler: 7,050
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
Konumu: İstanbul
arkadaşım kalkgit 24 saat gelme pc basına ama 2 account  girme bir ip den isterde 2 tane bilgisayarın olsun
Çevrimdışı.

sckn50

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Gayalad - 29 Temmuz 2008, 00:52:30
Bunu bilemem . Şimdi dersenki gm bey arkadaşım tuvaletteydi şimdi gelin aynı anda dans edelim vs insiyatifine kalmış bir şey artık  :P
haklsın sende sızın basınıza gelse aynı dusuncegınızı zannetmıyrum

sckn50

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: II-T.i.n.a-II - 29 Temmuz 2008, 00:52:35
arkadaşım kalkgit 24 saat gelme pc basına ama 2 account  girme bir ip den isterde 2 tane bilgisayarın olsun
e pekı sımdı bı evde 2 bılgısayardan oynayamıcakmıyız bız bu oyunu

Anceliga

Kıdemli Üye
İletiler: 2,021
İkiniz de başında olmayacaksanız bir karakteri çıkararak oynayabilirsiniz... Yani away olayım tv izleyim derse biriniz, o arada diğeri de foruma falan baksa o arada kaynar char'lar... Bize oluyordu öyle yemek yapıyorduk saf gibi bırakmışız char'ları arkadaşların page'leri kurtarmıştı eheh
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

Tufii

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,507
Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
Alıntı yapılan: Anceliga - 29 Temmuz 2008, 01:05:31
arkadaşların page'leri kurtarmıştı eheh

pagelerimiz dualarımız hep sizinleydi ne vefakar adamlarız aksdhsajgasdxzc
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

sckn50

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Anceliga - 29 Temmuz 2008, 01:05:31
İkiniz de başında olmayacaksanız bir karakteri çıkararak oynayabilirsiniz... Yani away olayım tv izleyim derse biriniz, o arada diğeri de foruma falan baksa o arada kaynar char'lar... Bize oluyordu öyle yemek yapıyorduk saf gibi bırakmışız char'ları arkadaşların page'leri kurtarmıştı eheh
aynen bızede oyle oldu nasıl actırcam sımdı ben bunu

sckn50

Ziyaretçi
emeğe saygı dıyorum o kadar ........

#Apotheke Haciyatmaz

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 724
#Fenerbahçe Sk.
valla açıkçası istersen bilgi işlem gibi olsun eviniz pc başında karakter yoksa multi sayılır. foto yada video dersiniz ama damlar arklarını toplayıp 5 kişi laptopla resim çektikten sonra  multiyide açıyorlar.
www.beyazesyabul.com

Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız.

..

sckn50

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: #Apotheke Haciyatmaz - 29 Temmuz 2008, 12:18:42
valla açıkçası istersen bilgi işlem gibi olsun eviniz pc başında karakter yoksa multi sayılır. foto yada video dersiniz ama damlar arklarını toplayıp 5 kişi laptopla resim çektikten sonra  multiyide açıyorlar.
bızım kafamız o kadar yalana dolana calısmaz