Ufak bir soru/sorun

Başlatan Quexon, 12 Ocak 2009, 15:44:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Quexon

*
Yeni Üye
İletiler: 43
 Anti virüs programımı değiştirdikten sonra(şuan antivirüs yüklü bile değil) yeni yüklediğim hiç bir servera giremiyorum. Ayrıca mozilla ve opera kurdum onlarda çalışmıyor. İnternet yok uyarısı alıyorum. Firewall'ı kapatmayı filan denedim. Bu olayla ilgili bi bilgisi olan var mı?

Serverlarda ne hata veriyor diye soran olur muhtemelen. şu klasik ultimaya bağlanamıyorsunuz uyarısını veriyor.
bi bakıp çıkıcam

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
İletiler: 7,050
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
Konumu: İstanbul
vistamı kullanıyorsun  ?
Çevrimdışı.

Quexon

*
Yeni Üye
evet vista, belirtmeyi unutmuşum.
bi bakıp çıkıcam

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
vista engelliyor olabilir
Çevrimdışı.

Quexon

*
Yeni Üye
anti virüsten önce kurduğum servarlara giriyor ve ondan önce de hiçbir problem yoktu. vista engelliyorsa nası düzeltebilirim peki ?
bi bakıp çıkıcam

inleyen beygir

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,579
♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
  1. ICQ - 2147483647
  2. sdfsdf@msn.com
Konumu: İçerdeyim
vistanın engelleyeceğini sanmıyorum. yani bende de visa var 4-5 ayrı client var bir sorun yok
272

Quexon

*
Yeni Üye
dünya üzerinde bu sorunla tek karşılaşan benim heralde
bi bakıp çıkıcam

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
yüklediğin anti virüs neydi ?  sorunu tam olarak anlamadık ki çözelim vistayı sormamın sebebi bazı sürümleri engelliyor uo yu  sendeki farklı heralde
Çevrimdışı.

Quexon

*
Yeni Üye
nod 32 kurdum internet problemleri verince sildim fakat silmeme rağmen sorunlar devam ediyo
bi bakıp çıkıcam

AliG

Kıdemli Üye
İletiler: 1,495
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
  1. Sipikopat@hotmail.com
Konumu: Antalya-Manavgat
Vista Beni Bıktırdı Valla Pcyi Kasıyor Fazla Isınıyor Pc Sonra Otomatık Kendını Kapatıyor 2-3 Dk Sonra Acabılıyorum Anca Direk Xp Yukletecem Elime Para Geçtiği Zaman Vistanın Canı Cehenneme :)

Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur.

Quexon

*
Yeni Üye
şu problem bıktırdı beni de normalde vistadan çok memnundum.
bi bakıp çıkıcam

Quexon

*
Yeni Üye
Alıntı yapılan: Quexon - 12 Ocak 2009, 15:44:57
Anti virüs programımı değiştirdikten sonra(şuan antivirüs yüklü bile değil) yeni yüklediğim hiç bir servera giremiyorum. Ayrıca mozilla ve opera kurdum onlarda çalışmıyor. İnternet yok uyarısı alıyorum. Firewall'ı kapatmayı filan denedim. Bu olayla ilgili bi bilgisi olan var mı?

Serverlarda ne hata veriyor diye soran olur muhtemelen. şu klasik ultimaya bağlanamıyorsunuz uyarısını veriyor.
bi bakıp çıkıcam

Quexon

*
Yeni Üye
bu olayı bilen biri yoksa sanırım format atıcam  :)
bi bakıp çıkıcam

Quexon

*
Yeni Üye
demin dosyanın izinlerini kurcalarken enteresan bişeyle karşılaştım. dosyanın sahibi olarak CREATOR OWNER olarak gösteriyo. kendi kullanıcı profilimde ise izinler eksik. CREATOR OWNER'da da bazı izinler eksik. izinleri açmaya çalışıyorum ama açılmıyor. sahibini de değiştiremiyorum. peki bu konuda bi bilgisi olan var mı  :D
bi bakıp çıkıcam

Centaur Ex

Kıdemli Üye
İletiler: 1,346
Let's Burnnnn
bana sorarsan direk bi xp kur. vistanın her geçen gün hataları ve eksikleri tek tek ortaya cıkıyor. forever xp
The Burn'Out
Andries Ex'burn
Centaur Ex'burn
Enrique Ex'burn

taenRA