Carpentry!!!

Başlatan EsEsli, 05 Mart 2009, 19:19:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

EsEsli

Ziyaretçi
Arkadaşlar Carp. kasımı için..  BArrel lid mi club mı daha ii.. hangisi ile kasayım.. ikiside 4 log harcıyor.. fark ediyormu..

cetinkaplan

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 634
kafana göre takıl kardeşim aynıdır fark etmez ha bana sorarsan ben clubla kastım

EsEsli

Ziyaretçi
su an bende clubla kasıyom.. club satarsan 14 gp :D satmazsan bilet için 4 bilet.. ( : digerinde 2 bilet weriyor.. club bu yönden karlı da.. skill yönünden de bakayı  dedim...

hah bu arada odun kasın.. yüklü miktarda alacam gene ( :

cetinkaplan

# Yörünge Dışı
**
Üye
oha la o adamdakı 20k odunu al ya 95 de fılan kalırsın o odunla ya bıtırırsın naptın  :D

EsEsli

Ziyaretçi
yokla dün arkadaştan 9 K odun aldım... hani elimin altında bulunsun.. sonra cok arıyorum odun :D bu odun 20 skill kastırtırmı..

cetinkaplan

# Yörünge Dışı
**
Üye
yok o kastırmaz 20k yeterlıdır basa bas gırersın  100e  :D 9 almısın zatı 10 daha al okdır

Shadoww

**
Üye
İletiler: 651
ben kasiyom arada merak etme 2k oldu şimdi :)

Gil Galad

Ziyaretçi
kasmana gerek yok biz zamanında kastıkta noldu sürünüyo carpentry harcadıgın log parasını kurtaramazsın okadar berbat   ;)

Calimdor Exburn

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 3,421
The Burn'out
Konumu: İzmir
Alıntı yapılan: Gil Galad - 05 Mart 2009, 22:09:44
kasmana gerek yok biz zamanında kastıkta noldu sürünüyo carpentry harcadıgın log parasını kurtaramazsın okadar berbat   ;)
Today, destiny is our friend, i know it.

EsEsli

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Gil Galad - 05 Mart 2009, 22:09:44

yok be hoca parası iiyi yada kötü oldugu için değil.. hani para kazanacagımdan ddeğil... yok demeyim bende o skill için ( : kıyıda köşede kalsın.. sıkıldım oyundan ugras arıyorum kendime.. yinede çok teşekkürler

Gil Galad

Ziyaretçi
en fazla 2 hafta ugras kazanmıs olursun carp sıkar sonra revoda carpla ılgılı yapılmış hiç bir sistem yok ve yapılmayacakta.

EsEsli

Ziyaretçi
gidişat kötü.. önceden maden kazarak hem eglenceli oluyordu..hem set yapıyorduk..şimdi miner de öldü..carp. de ölü.. tek para getiren dewamlı balık... ağ fiyatlaır 1.5 K ya cıktı.. koyun spawmları cok tamam eyw. da.. 4 er koyunla 3 er koyunla olmaz.. utanmasalar koyunların basında nöbetlese kalacaklar.. sağlam tek tük buluyoz... oda ölecek yakında.. hazinelerden item cıkmaz oldu..lwl 4-5 ler nadiren  +9 ve üstü sağlam silah cıkıyr.. hele hele m.robe için lwl  2 lazım :D
buda ölü.. alchmy ler bakıyorum su zamanlarda 55-65 K arasında kegleri satısaa sunuyorlar.. onlarıda alınmyor.. tp satısı durdu... yaa neyle gecinecek bu craftlar ( :

realkhan

Kıdemli Üye
İletiler: 3,702
Dying Wish
  1. realkhan_64@hotmail.com
Konumu: Uşak
Dostum git dragon kes tek başına 30 dakıkada kesersın en buyuk dragonu yeterki kasmasını bil... GÜnde bir dragon kesiyom +15 tek el silahla biraz item çıkyıor onlarda günü karı oluyor... Daha ne yapayım ki... Gerisi yalan :) :) :)
Dying Wish