Twilight Zone(Eski)

Başlatan Twi Zone, 05 Eylül 2009, 01:00:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Nuri Alço

**
Üye
İletiler: 715
Goayana
Konumu: Ankara/Eskişehir
Halilcim hayırlı teskereler.Şu aralar Ankarada değilim ama herhangi bir ihtiyacın olursa her türlü ulaştırtırım. Telefonu pm attım.

Tyrant Twilight

**
Üye
İletiler: 291
www.twilightuo.com
Alıntı yapılan: Alexus Twilight - 06 Şubat 2011, 17:50:54
oooo halil bab selamlar.
bakkal dan direk askere geçtin sanırım  ;D
hayırlı teskereler.

Selam Gürkan yapmayın abi ya valla adım çıktı  ;D , Giderken msne girdim herkese ilan ettim  :P, Şaka bir yana 1,5 yıldır adam akıllı msne bile giremedim. Sohbet edemedik suçumu kabul ediyorum  :'(

Alıntı yapılan: Darkcloud Twi - 06 Şubat 2011, 17:53:18
bekliyoruz canım benim kendine iyi bak oralarda :)

senin için kumarda para kasayım dedim 3.5m ye kadar çıktım ama 8k param kaldı. 2k borç verebilcek varmı :(

Canın Sağolsun Kanka sıfırdan başlarız. (Doruk beni yeme denizde balık sende para bitmezzz >:D)

Alıntı yapılan: Nuri Alço - 06 Şubat 2011, 20:32:09
Halilcim hayırlı teskereler.Şu aralar Ankarada değilim ama herhangi bir ihtiyacın olursa her türlü ulaştırtırım. Telefonu pm attım.

Teşekkürler canım benim şimdilik bir sıkıntımız yok. Düşünmen yeter  :)

Twilight=Kardeşlik
www.twilightuo.com

Fireracker Twilight

**
Üye
İletiler: 966
Oly-Revo
Konumu: Bursa - Ankara
vayyyyy vayy kimleri görüyoruz :D abi bakkaldan döndünmü sen ya bakkala cıkarken askeremi aldılar yav. hayırlı teskereler

Alexus Twilight

# ilk uyarısını aldı
**
Üye
İletiler: 356
Twilight Zone
Evet arkadaşlar,
Sanırım guild içindeki taşlar artık yerine oturdu diyebiliriz.
Ufak tefek eksikler olabilir bunlarıda bi zahmet siz giderirsiniz.
Masterlığı dün itibari ile Spider Twilight'a devrettim.
Gerekli kişilere rütbelerini ve yetkilerini verdim.
Bundan sonra biraz geri planda durmak istiyorum.
TBR

Ezekiel Biohazard

Üye
**
Üye
İletiler: 52
Ex'lerle olan evliliğiniz hayırlı olsun doğan ilk çocugunuzun adını apperantice koymanız dileğiyle.
Ey Türk,Gökte Mavi Gök Çökmedikçe, Altta Yağız Yer Delinmedikçe, Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir..

Afrodisiak

Kıdemli Üye
İletiler: 2,716
Afrodisiak
  1. afrodisiak@hotmail.com.tr
Guild olarak herhangi bir birleşme sözkonusu değil.2 muhabbet ettik diye bu saniyesinde bunları yazman üzücü.
Afrodisiak Cuiviene

Blackrainbow

Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Alıntı yapılan: Ezekiel Biohazard - 24 Şubat 2011, 06:06:34
Ex'lerle olan evliliğiniz hayırlı olsun doğan ilk çocugunuzun adını apperantice koymanız dileğiyle.
Herhangi bir birleşme söz konusu değildir.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Excalibur

Kıdemli Üye
İletiler: 1,476
Alıntı yapılan: Ezekiel Biohazard - 24 Şubat 2011, 06:06:34

Şunu söylemek isterim, duelloda muhabbetine vakit geçirirken ben ve ediz ( afrodisiak ) sadece eğlenmek amaçı Twilight Zone ile kısa bir süreliğine birlikte hareket ettik, herhangi bir birleşme söz konusu olmadı. Açıkçası kendilerine teşekkür ederiz, oldukça eğlendik.

Ezekiel Biohazard

Üye
**
Üye
Anlıyorum,gerçekten çok dirayetli kendi ayakları üstünde durabilen loncalarmışsınız.Umarım birlikteliğiniz uzun süreli bi ilişki olur şahsen ben çok sevindim bu duruma  :D
Ey Türk,Gökte Mavi Gök Çökmedikçe, Altta Yağız Yer Delinmedikçe, Senin İlini Ve Töreni Kim Bozabilir..

Merhamethles

**
Üye
İletiler: 185
You're scaring me , not your hands !
Alıntı yapılan: Ezekiel Biohazard - 24 Şubat 2011, 06:42:48
Anlıyorum,gerçekten çok dirayetli kendi ayakları üstünde durabilen loncalarmışsınız.Umarım birlikteliğiniz uzun süreli bi ilişki olur şahsen ben çok sevindim bu duruma  :D

+1 9238190238  çok iyi :D
Zalim & Tektonik

~RETİRED ~

Liseli Var dediler Geldik Oysaki adam İlköğretimliymiş >:D

Blackrainbow

Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Evet iki loncada seviyeli, diralayetliki senelerdir (yanılmıyorsam ikiside 10 sene) Revolutionda ve diğer sunucularda bulunuyor. Şuan böyle bir düşüncemiz yok. Bize gelen veya bizden arkadaşlara giden bir talepde yok. Ama düşündümde demek birleşme gibi bişey olsa. Forum genele başlık açacak kadar gerilmişsiniz ben onun nedenini anlayamadım.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Merhamethles

**
Üye
İletiler: 185
You're scaring me , not your hands !
Bilmek İstediğim Birleşseniz NAsıl Zevk Alıcaksınız (Oyundan)  >:D
Zalim & Tektonik

~RETİRED ~

Liseli Var dediler Geldik Oysaki adam İlköğretimliymiş >:D

-Thurndike-

Kıdemli Üye
İletiler: 2,137
arkadaşlarında söylediği üzre, herhangi bir şekilde bir birleşme söz konusu değildir.
eğlenceli zaman geçirdik birlikte düelloda, eğlenirken bir kaç tane adam keselim istedik.
kestiğimiz adamların arasında yer almanıza sevindim, fakat kesildiğinizde yaşadığınız üzüntüyü küfür ederek ve buraya topic açarak göstermeniz beni keyiflendirdi.
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.

Wolf.

Üye
**
Üye
İletiler: 177
Kill For Life
thurn orda biz 4 kişiydik ölen olmadı.yalan laf yapmayalım.prim hiç yapmayalım.ok

Ezekiel Biohazard

Üye
**
Üye
Alıntı yapılan: Blackrainbow - 24 Şubat 2011, 06:48:59
Evet iki loncada seviyeli, diralayetliki senelerdir (yanılmıyorsam ikiside 10 sene) Revolutionda ve diğer sunucularda bulunuyor. Şuan böyle bir düşüncemiz yok. Bize gelen veya bizden arkadaşlara giden bir talepde yok. Ama düşündümde demek birleşme gibi bişey olsa. Forum genele başlık açacak kadar gerilmişsiniz ben onun nedenini anlayamadım.

Twilightların topiğinide bu kadar sahiplendiğinize göre görev dağılımları da yapılmış heralde.Gerilim?Ne gerilimi aralıksız güldüm gördüğüm an. :D Bizler acize başkalarından medet umanlara kızmayız yada nispet yapmayız,sadece acırız.