Eskel Bio

Başlatan -PisLick-, 29 Ocak 2010, 00:30:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

-PisLick-

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 6,257
Azuahahahha
Eskel bio arkadasım forumdan banlanma sebebı haklıdır özel pmden yanlış hatırlamıyorsa küfür etmiş  peki adama özel pm atmadan once Eths ve Anselmoya şu linkte adam bana şu hakaretleri bulundu demiş ve staff lardan gereken yapılıcaktır diye cvp gelmiş.Şimdi bakıyoruzki forum geri geldiğinde Revenge nin yazdıklarının hiçbiri yok ve eths ve anselmoya adamın yazdıkları ve link atıldığı halde uyarı bile almadı adam sizce doğrumu???

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
İletiler: 3,369
Karl Friedrich May
Konumu: Frankfurt / Almanya
En son uyarısı vardı. Şuan yok ise tekrardan uyarılacağına emin olabilirsiniz.

Persia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 1,956
tşkrler jonat kontrol edınce yazarsan sevınırım.

I don't know who you are,but i will find you and i will kill you..

-PisLick-

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
Azuahahahha
Ben bilmem orası eger eskel Gibi Revengede kufur etmişse Bu kufure karıslık  Birisne Ban birisine uyarı verilmişse ki bu hiç adil değildir.. 2 side Aydı Cezayı cekmeleri lazımdır..

nasıl genel Forum içindeki tartısmalarda Herkez aynı uygulamayı goruyorlarsa bundada Görmeleri lazımdır...

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
Karl Friedrich May
Küfür etmediği için sadece Uyarı almıştır. Uyarısı ise, verilen ikazlara karşı tartışmalara devam etmesiydi.

-PisLick-

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
Azuahahahha
Şimdi; Eskellin Banlanma Sebebi Özle Msjdan kufurden mi yoksa Forumun herhangi bir konusunda kufurden  mi?

Bunu sormamın nedeni Topiğinize  sadece " Kufurden Banlanmıstır yazmanız" ki. bunun ben bir kanıtını görmeiyorum..

Ne bir Ss nede Bir Alıntı.

Persia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
tmm jonathan anladıkta bebe vs de hakarete girmiyorsa herkes öle konusmaya başlasın o zmn rahatça tartışmayı devam ettırmesı bi yana zaten adam bebe gibi laflar kullanıyor her insan böle lafları kaldıramaz.

Kara Ben Nemsi

Kıdemli Üye
Karl Friedrich May
Yazdıkların bebe, amele, vs. kategorisini büyük bir ölçüde aşmakta. Bebe, amele, vs. yazanların hepsini banlasak forumda kullanıcı kalmaz. Bu sözcüklere Uyarı yeterlidir.

Persia

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
Küfür edildiğini zaten sölemiştik bebe vs gibi laflardan kısme banlanmıyorsa tmmdır sorun yok konu kıtlenebılır.

Eths

Oyun & Forum Yetkilisi
Kıdemli Üye
İletiler: 2,461
Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
  1. eths@revolutionuo.net
Konumu: Kadıköy
O laflardan dolayı kendisine uyarı cezası vermiştik. Ama forum geri gidince oda gitti. Tekrar aynı cezayı alacaktır kendisi. Başka sorun yada sorularınız var ise bana özel mesaj atarak sorabilirsiniz.
Her şey her zaman tarihe karışır..