Dilediğince Sohbet

Başlatan * Dréad Biohazard, 08 Ekim 2010, 11:49:30

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

JR. PisLick

Ziyaretçi
Acık ve Net bir şekilde Toplantıda ne konusulduysa o dur. Gelecek Toplantıya kadarda Böle olacak. Toplantı kurallarına uymayanlarada Su saatten sonrada Gerekenler uygulanacak. Diğer tarafdan herhangi Birşeyde Sorunu olanda Gelecek Toplantıyı bekler O zaman Gerekli sorununu bildirir.

Panraquezkov

Kıdemli Üye
İletiler: 1,173
Scuderia .Tantuni
Alıntı yapılan: The Biohazard - 25 Kasım 2010, 21:10:12
25 Kasım 2010.
saat: 21.08

itibariyle , Guildde el atiyorum .

saçma sapan soyadlar , saçma sapan titlelerle başliyorum işe .

haberiniz olsun sonra way efendim titlem nerde , neden guildden atıldım vs vs .

Biohazard kurallari geçerlidir bu saatten sonra .

- tabi bnm guilde girmem isteniyorsa ;)

Oyun içinde ana avrat küfür edenlere gerekliligi yaparsın umarım . Bugece ölmüş babamla makara yapan üyelerini uyarmanı istiyorum.. Bundan sora o bilsin o 2 kişi kendini .Masterlıgı ele aldıysan önce bunlardan başla . Geri gelişin içinde Hoşgeldin diyorum kocaman.
This fire is out of control .

Wassabi Twi

Üye
**
Üye
İletiler: 578
ufkabakan reyiz
Alıntı yapılan: Panraquezkov - 26 Kasım 2010, 00:16:37
Oyun içinde ana avrat küfür edenlere gerekliligi yaparsın umarım . Bugece ölmüş babamla makara yapan üyelerini uyarmanı istiyorum.. Bundan sora o bilsin o 2 kişi kendini .Masterlıgı ele aldıysan önce bunlardan başla . Geri gelişin içinde Hoşgeldin diyorum kocaman.

:'(
a.k.a Cortez Biohazard

Panraquezkov

Kıdemli Üye
Scuderia .Tantuni
Yahu bilader tipine bakıyorum çocukda degilsin çocuk olsan anlayışla karşılıcam derdin ne söyle açık açık bana anlat bari ?

Panraquezkov

Kıdemli Üye
Scuderia .Tantuni
Alıntı yapılan: Panraquezkov - 26 Kasım 2010, 00:16:37

Nyse bu söylediklerimi göz önünde bulundurman senin en büyük erdemligindir .Herkese iyi oyunlar.

Panraquezkov

Kıdemli Üye
Scuderia .Tantuni
Gökhanım senide anlıyorum peki istediginiz gibi davranın

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
İsmail başın saolsun çok üzüldüm sen yinede dik dur güçlü ol ne kadar zor olsada.Bu gece dediğin için yeni olmuş olması bıraz etkıleyebılır ama hayatın gerçeği.

Oyundakı kufurlere yapabılcegım bir şey yok en azından benım.Yani her ne kadar hoş olmasada sanırım kurallarımızda bu kurala bır esneklık getırılmıstı.

Tekrar başın saolsun.

Panraquezkov

Kıdemli Üye
Scuderia .Tantuni
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 26 Kasım 2010, 01:41:12
İsmail başın saolsun çok üzüldüm sen yinede dik dur güçlü ol ne kadar zor olsada.Bu gece dediğin için yeni olmuş olması bıraz etkıleyebılır ama hayatın gerçeği.

Oyundakı kufurlere yapabılcegım bir şey yok en azından benım.Yani her ne kadar hoş olmasada sanırım kurallarımızda bu kurala bır esneklık getırılmıstı.

Tekrar başın saolsun.

Yeni olan bişey degil bu meriç 17 sene önce olan bişey önemli degil kapattım bn bu konuyu burda gece gece kendimi sıkmak istemiyorum. İyi oyunlar tkrar size

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Yok estrafullah ama oyunda edılen bır laf oldugundan umarım onemsemezsın.İnsan olarak sevdıgım bırısın her ne kadar olayı bılmesemde oyundan edılen kufurlerı pek takmamanı onerırım bilselerdi eminim etmezlerdi.

Neyse iyi geceler canını dahada sıkma öyleyse.

Wassabi Twi

Üye
**
Üye
İletiler: 578
ufkabakan reyiz
Adama senle muhattap olmam babanla arkadasim dedik nasil bir acıtasyon yapyo sanki kufur ettk babasina :)))
a.k.a Cortez Biohazard

AliG

Kıdemli Üye
İletiler: 1,495
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
  1. Sipikopat@hotmail.com
Konumu: Antalya-Manavgat
Layn ne yaparsınız benım yumurcaklarım :)

Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur.

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
Halil abeyyyyy beni sevvvvvvvvvv  ::)

Memo dogum gunu hedıyen olarak ne ıstersın lan cok bısıyım yokta hanı varsa bı opucuk kondurabılırım yammy :D

Eastblood Necrimus

*
Yeni Üye
İletiler: 43
Hardfast Tamer
Alıntı yapılan: Tyalieva Biohazard - 25 Kasım 2010, 21:34:05
+ olarak benımde gelmem ıstenıyorsa ve seviyeyede el atılırsa.
ne zaman gittin ki geliyorsun   ???
Kendimi severim, sevdiririm.
Kolay kolay birini sevemem.
Seversem de unutmam.
Kin güderim ama affederim.
Onarmak için kalp kırarım.
Mutlu etmek için üzerim.

// Eastblood Necrimus

Tyalieva Biohazard

Ziyaretçi
msn gelırmısın dogukan.

Black_Angel

Kıdemli Üye
İletiler: 1,955
Alıntı yapılan: Wassabi Twi - 26 Kasım 2010, 13:13:54
Adama senle muhattap olmam babanla arkadasim dedik nasil bir acıtasyon yapyo sanki kufur ettk babasina :)))

Saygıdeğer  Wasabi Twi denen şahıs;
Bizimle ne alıp veremediğin var inan 1 kelime bile bilgim yok. Ancak bu kinin o kadar fazla ki çözemiyorum, sanki zamanında köşeye sıkıştırılıp elinden çikolatası alınmış çocuk gibi kin beslemişsin yapma böyle şeyler, bir oyun için bu kadar kişiyi kırma. Bizi sevmiyor olabilirsin, bizden hatta nefret bile ediyor olabilirsin. Bizden üstün olabilirsin (oyun seviyesi olarak) senden tek bir ricam var klavyene dökülen kelimeler sadece ağzından ve kendi ventrillonuzdan dökülsün. Bırak biz kesildiğimizde kendimize göre üzülelim veya sinirlenelim. Seviyeyi aşağılara çekip memnuniyeti küfürde arama. Karşı tarafa nasıl küfür ettim de sinir ettim diye mutlu olma olacaksan dediğim gibi kendi içinde ol. Hiç birşey bilmeden başkaları hakkında lüzumsuzca konuşmaların belki seni memnun ediyor olabilir ama büyük bir çoğunlukta antipatik duruyorsun. Siz benim umrumda değilsiniz gibi sözcükler söyleyeceğinden adım gibi eminim. Mümkünse umrunda olmayan insanlar için lüzumsuz cümleler kurma. Oyunda gördüğünde dal kes  öldür res-kill yap ama lütfen bak rica ederek söylüyorum, lütfen bizimle muhatap olma. Şimdi bunun içinde diyeceksin ki amma çok ağlıyorsunuz. Hayır ağlamıyorum muhabbetine girdiğim oyunda senin lüzumsuzluklarından sıkıldığım için bunları yazıyorum.

Umarım bu yazdıklarımdan bir şeyler anlarsın da bu tatsızlık uzayıp gitmez. Ha uzasa ne olur uzamasa ne olur. Sonuç olarak karşılıklı küfürler olur ve her iki taraftan seviyesi düşük olanlar oyun zevkinden mahrum kalır.
Hephaistos Ex'Burn