Time to War Eleştiri

Başlatan Lamlarce Untouchables, 21 Kasım 2010, 16:34:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Panraquezkov

Kıdemli Üye
İletiler: 1,173
Scuderia .Tantuni
Alıntı yapılan: Inception - 09 Aralık 2010, 20:44:57
Adamlarnızın çoğu aç hatta isim vereyim rencide olur belki hani gurur denen kavram biraz olabilir bir ihtimal diye düşnüyorum  ;)

Anıl denen arkadaş acil lazım olduğu için 1m istemişti benden tanımadığım halde çıkardım verdim 2-3 gün içnde vereceğini söyledi msnden bile engellemiş korkudan oyunda da göremiyorum borçtan intahar fln etmiş olmamasını umuyorum.

hani bütün adamlarınız böyle 1m alıp kaybolacaksa guildiniz kaç kişi söyleyin vereyim o kadar guildi kapatın  8)

Açlıktan bahsetme arkadaşım sen. . Yaptıklarını anlatsam şu serverda  anında serverı bırakırsın .
This fire is out of control .

Panraquezkov

Kıdemli Üye
İletiler: 1,173
Scuderia .Tantuni
Guild olarakta  masterlarını severim time to war ın. benm craft chara hep gate açardı. :-\    düşman olsakda dier guildlerden farklılar dostluk olarak. yerine göre hareket ediolar
This fire is out of control .

Black_Angel

Kıdemli Üye
İletiler: 1,955
Ciddi Ciddi tek sıkıntım Taylor denen vatandaşın sürekli olarak hakaret etmesi....
Hephaistos Ex'Burn

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
İletiler: 81
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Konumu: İzmir-Yalova
Alıntı yapılan: Panraquezkov - 14 Aralık 2010, 10:49:59
Guild olarakta  masterlarını severim time to war ın. benm craft chara hep gate açardı. :-\    düşman olsakda dier guildlerden farklılar dostluk olarak. yerine göre hareket ediolar

Bunları duymak gerçekten güzel.Teşekürler.
Demenin suç olduğu bir ortamda ...
İnadına...
Ne Mutlu TÜRKüm Diyene!Ben TÜRK'üm.

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Black_Angel - 14 Aralık 2010, 21:17:37
Ciddi Ciddi tek sıkıntım Taylor denen vatandaşın sürekli olarak hakaret etmesi....

Sezgin biraz asabidir.Oyun içi böle şeyler yaşanması üzücü ama biliyoruzki hep yaşanıyor.Sezginin negatifleri var ama guildin benim için en değerlilerinden.Yinede dikkate

alınıcak.Teşekürler.
İnadına...

Mortred Ex.

Ziyaretçi
1v1 2v2 öyle olaylara girmiyoruz demişsiniz ne güzel ama söylemeden edemiyeceğim;
Madem action yapıyorsunuz 7v20'de kovalarken neden 2v3-5 kaldığınızda depar atıyorsunuz GZ'ye yapıcı eleştiri bak GZ'ye gitmeyin.

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Mortred Ex. - 16 Aralık 2010, 16:47:17
1v1 2v2 öyle olaylara girmiyoruz demişsiniz ne güzel ama söylemeden edemiyeceğim;
Madem action yapıyorsunuz 7v20'de kovalarken neden 2v3-5 kaldığınızda depar atıyorsunuz GZ'ye yapıcı eleştiri bak GZ'ye gitmeyin.

Haklısın öle demişim altınada bizden fazla olsalarda kaçmıyoruz mu yazmışım ki böle kel alaka bir laf sölüyorsun.Bu bir oyun arkadaşım hatırlatayım haa ben gz ye kaçmam pk'yım

veya herhangi bir kurtulabileceğim yere.Ama fazla adam varsa karşımda şartları eşitleyip kesebilmek için pusu kurarız.Bide arkamda çok fazla mavi var kurtulamıyosam bir türlü

sıkıldıysam Mintaine girerim.Adamlarım kaçıyodur doğrudur bu in game bir kural benim gördüğüm mavilerin %90 nı benim adımı görür görmez kaçmaya başlıyor.Bunu buraya değil

genele yaz gz ye 100hp aşağısı giremesin de ilk destekleyen ben olmasam oyunu bırakayım.Ama lütfen 10 düşünelim 1 konuşalım.
İnadına...

Exitus

*
Yeni Üye
İletiler: 47
Wunder kommen zu denen,die an S.i.e glauben..
Konumu: Österreich / Wien
İbo ve Atakan kardeşim daha yeni gördüm sizi :D Biraz daha fazla online olmanız lazım sayınız nedir bilmiyorum ama gerçekten oynamayı bilen playerlarınızda var bu güzel sizde biraz daha fazla online olup bu arkadaşlarla birlikte action yaparsanız ortam şenlenir (kiz sizin nasıl oynadığınızı biliyoruz ;) )4-5 online ile güzel kapışmalar çıkartırsınız seviyorum sizi hadi iyi oyunlar kardeşim kolay gelsin (:
Exitus & Srenia
The Burn'Out

Lostris Twilight

**
Üye
İletiler: 373
  1. uurhan@windowslive.com
Alıntı yapılan: Mortred Ex. - 16 Aralık 2010, 16:47:17

gel senle 1 e 1 kalalım gzye kaçamadan öldüreyim ? kralmısın sen reyiz!
Hydrylin - Dideroth Twilight

Alıntı yapılan: tufi - 23 Şubat 2016, 09:55:46
tam tamer loncası olmuşuz asdjkasd

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Sakin ol, orda 1v1 yapdığımı kral olduğumu falan yazmadım fazlayken kovalayıp azken kaçan bir lonca olduğunu belirttim hemde GZ'e burası atar gider bölümü değil eleştri bölümü.

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Alıntı yapılan: Mortred Ex. - 18 Aralık 2010, 13:29:38
Sakin ol, orda 1v1 yapdığımı kral olduğumu falan yazmadım fazlayken kovalayıp azken kaçan bir lonca olduğunu belirttim hemde GZ'e burası atar gider bölümü değil eleştri bölümü.

Tamam sen delikanlısın biz kaçıyoruz.Lütfen uzatma.
İnadına...

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Atakan kardeşim benim lafım asla sana olmadı olamaz sadece bazı arkadaşlar belki gocunur diye söyledim.

Darkcloud Twi

Kıdemli Üye
İletiler: 2,353
Alıntı yapılan: Mortred Ex. - 18 Aralık 2010, 13:29:38

Konuylada, guildlede bir ilgim yok ama forumu gezerken denk gelince yorum yapamadan edemedim :)

Siz azken kovalayıp fazlayken mi kaçıyorsunuz?
Hep mi kovalıyorsunuz?
Hep mi kaçıyorsunuz?

Yoksa başka bir ihtimal daha mı var :)
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Darkcloud Twi

Kıdemli Üye
İletiler: 2,353
Alıntı yapılan: Darkcloud Twi - 18 Aralık 2010, 20:07:31
Konuyla da, guildle de bir ilgim yok ama forumu gezerken denk gelince yorum yapamadan edemedim :)

Siz azken kovalayıp fazlayken mi kaçıyorsunuz?
Hep mi kovalıyorsunuz?
Hep mi kaçıyorsunuz?

Yoksa başka bir ihtimal daha mı var :)
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Mortred Ex.

Ziyaretçi
Çok uçuk bir online sayı farkı yoksa azaltmayı deniyoruz.