Time to War Eleştiri

Başlatan Lamlarce Untouchables, 21 Kasım 2010, 16:34:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

The Biohazard

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,274
Patron - Padişah
  1. Leon_Biohazard@Hotmail.com
Konumu: Ankara
2sizden 1 bizden :)

keyfe bağli hmm .

ok ;)
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Bathysmall

**
Üye
İletiler: 226
Konumu: Kocaeli
Yanlış anlamanı istemem, ukalaca cevap olmuş olabilir ama o anki durumuna bağlı. ;)
-Bathysmall-

Feronia Untouchables

**
Üye
İletiler: 580
The Untouchable's
Konumu: izmir
Alıntı yapılan: The Biohazard - 13 Ocak 2011, 20:28:38
2sizden 1 bizden :)

keyfe bağli hmm .

ok ;)

Ya şu oyunda in game kural içi şeyler için bukadar dırdıra gerek yok.Canı azalırızsa atar adam.Daha öncede delikanlılıkla oyunu endeksleyip gz ye kaçıyorsunuz diyorlardı.Diyenlerin guildlerindende diğer guildlerdende adamlar gz ye kaçıyor görüyorum veya bende wariorum ve eve girdiğimde 2v1 olsa bile adamın canı azsa çok atılıyorum ama ingame bir şey için dırdır yapmam.Ha adam atmakta kalksın evlerden dersende ok'yim=)
Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik
Bizi Satanları Bir Bir Sildik
Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat
Mutluyuz
Kral Olmayanlara Taç Taktırdık
İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık
izmir web tasarım

StretfordEnd

Üye
**
Üye
İletiler: 343
  1. Stretfordend@windowslive.com
Konumu: İzmir
Sizin dışınızdaki adamlara cevap vermek zorunda değilsiniz, Moderatör silsin mesajlarını olsun bitsin. Sizi eleştirmek sizden olmayanların ne haddineymiş ki? Canınızı sıkmanıza, üzülmenize gerek yok, o zaman oyundan zevk alamazsın, soğursun siz nasıl isterseniz öyle oynayın oynunuzu, yok ewden atıosunuz,pusu yapıosunuz diyenlere "Sana Ne" diyin olsun bitsin. Boşverin milleti oyundan zevk almaya bakın!
Godric
Roxanne

blackthorn

**
Üye
İletiler: 315
sevgi ve saygı
Konumu: k.maras

Blackrainbow

Kıdemli Üye
İletiler: 1,354
Guild Master Of The Burn'Out
Akş***i action için gerek kendim, gerek loncam adına teşekkür ederim. Elinize sağlık.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Lamlarce Untouchables

# Lonca Başkanı
**
Üye
İletiler: 81
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Konumu: İzmir-Yalova
Alıntı yapılan: StretfordEnd - 17 Ocak 2011, 13:02:01
Sizin dışınızdaki adamlara cevap vermek zorunda değilsiniz, Moderatör silsin mesajlarını olsun bitsin. Sizi eleştirmek sizden olmayanların ne haddineymiş ki? Canınızı sıkmanıza, üzülmenize gerek yok, o zaman oyundan zevk alamazsın, soğursun siz nasıl isterseniz öyle oynayın oynunuzu, yok ewden atıosunuz,pusu yapıosunuz diyenlere "Sana Ne" diyin olsun bitsin. Boşverin milleti oyundan zevk almaya bakın!

Eyw haklısın.İşte insan bu oyunun asıl amacının eğlenmek olduğunu bazen unutuyo.
Demenin suç olduğu bir ortamda ...
İnadına...
Ne Mutlu TÜRKüm Diyene!Ben TÜRK'üm.

Jenas Cuiviene.

Kıdemli Üye
İletiler: 1,508
Dying W i s h
Konumu: Dying W i s h
Hala gz ye kacıyorsunuz..ilk elestiri yaptıgımda sacma bi sekilde forumda aglama dediniz ..Kacıyosunuz dedim diye mi aglıyo olduk ?

//Selahaddin
Alıntı yapılan: Tufii Cuiviene. - 27 Ocak 2011, 02:12:19
ölme de değil öldürmede frag birincisi  olursanız en iyi lonca heykelini alabilirsiniz.

Bathysmall

**
Üye
Guilde yeni giren bir kaç kişi kaçıyor olabilir. Alışkın değiller çünkü guild pvpsine. Köprü onlara güvenli geliyor olabilir.

Ama eleştiri kısmını yok şu gz ye kaçıyor. yok evden atıyor şeklinde değilde. Şu player çok saygısız, koordinasyonunuz yok, otorite eksiği var gibi yapıcı eleştiri yaparsanız daha faydalı olur bizim için. Biz diyemeyiz ki gzye kaçmayacaksın. Öleceksen gz dışında öleceksin. Gibi...

Umarım anlatabilmişimdir.:)
-Bathysmall-

Eternity

Ziyaretçi
Karşıma geçip 98904235 kere sövüp iğnelemesin ;) Sövmem.

Bathysmall

**
Üye
yapan arkadaşın ismini biliyorsan pm atabilirsin. Ama onun haricinde sizin guildde de bir kişi var. tahrik edici konuşuyor. :).
-Bathysmall-

Panraquezkov

Kıdemli Üye
İletiler: 1,173
Scuderia .Tantuni
Çok sinir bozucu action anlayış tarzınız var.. 5vs5 de herşey normal ama 6vs5 e olduugnda action direk gatelere sarılıyosunuz.Sizin hedefiniz zannedersem ölmemek. Hemen ortamdan kaçmak...Dünkü basknda çıkmadınız kalenin önünden.Savaş stratejisimi diyeyim başka  bişi mi diyeyim anlamadım.
This fire is out of control .

Eternity

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Bathysmall - 21 Ocak 2011, 17:12:29
yapan arkadaşın ismini biliyorsan pm atabilirsin. Ama onun haricinde sizin guildde de bir kişi var. tahrik edici konuşuyor. :).

İşte onu siz takip ediceksiniz.Ben söylediğimde bi yararı kalmıyor.

Panraquezkov

Kıdemli Üye
İletiler: 1,173
Scuderia .Tantuni
Yank-Taylor Nicki.Ben vermekden gocunmam.
This fire is out of control .

Jenas Cuiviene.

Kıdemli Üye
İletiler: 1,508
Dying W i s h
Konumu: Dying W i s h
taylor Tahrik edici konusuyo hakaret ediyo ewe kacarken

//Selahaddin
Alıntı yapılan: Tufii Cuiviene. - 27 Ocak 2011, 02:12:19
ölme de değil öldürmede frag birincisi  olursanız en iyi lonca heykelini alabilirsiniz.