İmageshack.us Üye olma zorunluluğu için çözüm

Başlatan II-T.i.n.a-II, 28 Şubat 2011, 20:59:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
İletiler: 7,050
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
Konumu: İstanbul
bir kaç gündür  yüklediğimiz resimler bu şekilde görünmeye başladı

Görünen o ki Imageshack, kendisine yüklenen resimlerin farklı amaçlarla kullanılmasından rahatsız olmuş. Dolayısıyla yeni bir sistem getirmiş. 2 aşamalı bir sistem.

Imageshack üyesiyseniz, yüklü resimleri görmekte bir sıkıntı çekmeyeceksiniz. Fakat bu sadece sizin için geçerli, resmi koyduğunuz siteye Imageshack üyesi olmayan başka biri gelirse, o göremiyor.

Üyelik zorunlu olmasın, herkes görebilsin derseniz, resmin gözükeceği domain adreslerini Imageshack’a kaydettirmeniz gerekiyor. Imageshack bunları inceleyip, onayladıktan sonra o adres altına koyduğunuz resimler herkese gözüküyor.

Dolayısıyla forumda yüklenen resimlerin gözükebilmesi için revolutionuo/forum adresini kaydettirilmesi gerekiyor.

YA DA

üyelerin de bu engele takılmaması için, Imageshack üyesi olması gerekiyor.

banada herkez üye olup imageshack sitesini açıp altta bırakacağına forumun adrsinin kaydettirmek daha mantıklı geliyor 

imageshack e upload olan resimlerin bizim forumda  üyelik gerektirmeden  herkeze açık şekilde gözükebilmesi için

www.revolutionuo.net/forum adresini http://stream.imageshack.us/content.php?page=register_domain bu adrese kaydettirmek gerekiyor

siteye girince bir form geliyor karşımıza aslında ben doldurup yollayacaktım fakat domain sahibi yaparsa daha iyi olur diye düşündüm.

form ada adresi bu şekilde yazıp yanına kısa bir açıklama yazarsak   http://www.revolutionuo.net/forum - online gaming forum

bu işlem sonucunda onay kuyruğuna gireriz  onay işlemi yoğunluğa göre uzayabilir  bu zorunluluğun yeni olması sebebiyle biraz sürebilir diye tahmin ediyorum

kolay gelsin

Çevrimdışı.

Excuse me?

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 203
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
bu siteye uyuz oluyorum biliyomusun :)
Çevrimdışı.

Excuse me?

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 203
Niye kardeş gayet iyi. İmageshack gibi üyelik falan demiyor en azından. Yakında oda geçer ya, neyse...
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Darkcloud Twi

Kıdemli Üye
İletiler: 2,353
tbr.
Bence sen doldur gitsin. Çok önemli değildir zaten. Kurtar bizi bu eziyetten :)
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Mcmenemen

**
Üye
İletiler: 379
http://www.facebook.com/profile.php?id=10000066053
Konumu: Ogrimmah
tinypic ftw

sen doldur die bisi yok her resım koyan adamın acc alıp kaydettirmesi lazım

edit url de verem http://tinypic.com/

Guildleriniz itina ile yıkanır

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
domain sahibi kaydederse daha iyi olur   onaylanırsa site her upload edilen resim herkeze açık olucak bu forumda
Çevrimdışı.

GrumTor

Kıdemli Üye
İletiler: 3,389
www.ressim.net te iyidir.
incicaps eskiden iyiydi, karıştı şimdi.
Bunu siz istediniz.

Alıntı yapılan: Jinn Biohazard. - 27 Mart 2011, 15:33:31
Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Nuri Alço

**
Üye
İletiler: 715
Goayana
Konumu: Ankara/Eskişehir
imageshack de kaydolup sürekli online ol seçeneğini tıklayınca her defasında siteye girmek durumunda kalmıyorum ben.
Fakat harbiden eziyet.

Türk sitelerinin birçoğu da 3 ay yayında tutuyor fotoları.Sonra gümlüyor.

Saldım Çayıra

Üye
**
Üye
İletiler: 428
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!
kayıt 25 saniye sürmedi. zor bir şey değil beyler.

kaydolun.
HASTASIYIZ DEDDEEEEE!!!