clientle ilgili

Başlatan czz, 27 Kasım 2006, 10:06:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

czz

Kıdemli Üye
İletiler: 1,029
  1. xxl_aq20@hotmail.com
Konumu: Çivril
Benim bilgisayarda ***s yuklu full patchli dun  gece revoyu indirdim mesala elime aldığım silahlar gözükmüyor yada bankanın ustunde bir eleman yer deiştirinci belli bir süre falan kafası kalıo (iz bırakır gibi (her zaman olmuyor))  galiba bir kaç kişide daha böle sorunlar wardı bunlar dewam ediyormu yoqsa ben bir hatamı yaptım ?
zz Catlakgil

czz

Kıdemli Üye
  1. xxl_aq20@hotmail.com
Bi yardımda  Uplamadığım kalmıstı   :ifestos2:
zz Catlakgil

Alexander De'Nogua

Kıdemli Üye
İletiler: 1,586
  1. mehmetaligunes@gmail.com
O sorun hala devam ediyor. Bende elimdeki silahları kafamdaki şapkayı küpeleri, ayağımdaki ayakkabıları v.s. göremiyorum. Umarım düzeltilir.
b]Mali [MG] Alexander[/b]
The Sentinels
///Anita De'Nogua
http://www.ikoncafe.com/forum

Gray D.Solar

Kıdemli Üye
İletiler: 2,816
Whiplash!
Mage robe giydikten sonra eldeki armor , ayakkabı , küpe şapka , maske türü aksesuarlar bende de gözükmüyor. Bazen de 3-4 tane kafa oluşuyor adam koşarken. (:
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com

czz

Kıdemli Üye
  1. xxl_aq20@hotmail.com
Yani düzeltilcek o zaman sorun yoq.Lag falanda cok oluyor deişik bir kaç hatalar falan var ama bi tek bende deilse bekliyecez care yoq.  :smt012
zz Catlakgil

Gray D.Solar

Kıdemli Üye
Whiplash!
Brit bankaya recall olduğumda donuyor bir 3-4 saniye falan ram'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum da , önce civardaki itemler görünüyor sonra playerlar teker teker görünüyor sonra donmaktan çıkıyorum.
Geri döndü!

www.twilightuo.com

czz

Kıdemli Üye
  1. xxl_aq20@hotmail.com
Robert biliyordur ins. bu hataları.Ne bilim mesala reslenınce eski clientde cokuyordu şimdi 5  6 saniye dıkanıo alet kopmak gibi bişi yani  :)  dun duellodaydım pwpdekilerin canlarını cektım ekrana adam her ekrana girip cıktıgında durmadan adamın canı (statusmu ne deniyor cahillik zor iş  :) ) cıkıyor ekrana. Sole olym. zamanında bi client falan koysalar dowland bolumune ii olcak esasında.
zz Catlakgil

Gray D.Solar

Kıdemli Üye
Whiplash!
Adamın her ekranına girdiğinde status barının çıkmasını istemiyorsan :
Options , Sağ üst Menü ( Fare )  , Disable New Targeting System'ı tikleyeceksin . Tikli olacak yani.
Geri döndü!

www.twilightuo.com

mercben

**
Üye
İletiler: 139
  1. safabaskan@hotmail.com
Konumu: Denizli
Alıntı yapılan: Gray D.SolarBrit bankaya recall olduğumda donuyor bir 3-4 saniye falan ram'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum da , önce civardaki itemler görünüyor sonra playerlar teker teker görünüyor sonra donmaktan çıkıyorum.

Aynı sorun sadece sende değil emin ol :D
Every Man Dies. But Not Every Man Really Lives...

Gray D.Solar

Kıdemli Üye
Whiplash!
Sadece bende olmadığı için sevindim (: ama bu sorun tamamen kalksa daha da sevinicem (:
Geri döndü!

www.twilightuo.com

mercben

**
Üye
İletiler: 139
  1. safabaskan@hotmail.com
Konumu: Denizli
Alıntı yapılan: Gray D.SolarSadece bende olmadığı için sevindim (: ama bu sorun tamamen kalksa daha da sevinicem (:

+1
Every Man Dies. But Not Every Man Really Lives...

Alexander De'Nogua

Kıdemli Üye
İletiler: 1,586
  1. mehmetaligunes@gmail.com
Ram ile donanım ile hiç bir alakası yok robert bir şey demişti. etrafınızdaki 20 eşyayı ilk olarak görüyor sonra diğerlerini algılıyordu. Tabi kasıyor client bu arada neyse yapsın yada yapmasın. Zaten yapamadığım aksiyonu hiç yapmayacağım. Duello alanı desen gene aynı girmek istemediğim halde 2 gündür bir kaç pvp ye girdim öğğkk berbat.
b]Mali [MG] Alexander[/b]
The Sentinels
///Anita De'Nogua
http://www.ikoncafe.com/forum

czz

Kıdemli Üye
  1. xxl_aq20@hotmail.com
Alıntı yapılan: Gray D.SolarAdamın her ekranına girdiğinde status barının çıkmasını istemiyorsan :
Options , Sağ üst Menü ( Fare )  , Disable New Targeting System'ı tikleyeceksin . Tikli olacak yani.
Saols  :deimos:
zz Catlakgil

Gray D.Solar

Kıdemli Üye
Whiplash!
Düzeldiyse ne mutlu :)
Geri döndü!

www.twilightuo.com