There Is Some Problem Communicating with Origin.Help.

Başlatan -Blybaly Carnetus-, 28 Ocak 2007, 11:32:06

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

-Blybaly Carnetus-

Ziyaretçi

Apotheke2

Ziyaretçi
aynı sorun bi kaç kişidede var bende başlık açmışltım ama senin başlık altında yogunlaşalım.
DEsktopu sildim sorun çözülmedi...

-Blybaly Carnetus-

Ziyaretçi

Apotheke2

Ziyaretçi
:( ya abim dışarı gitti 1-2 saat oynıcagım var onuda Pufff. server patlamaz inş.

-Blybaly Carnetus-

Ziyaretçi
En kısa zamanda halledileceğini söylüyor.Staff arkadaşlar.. :) :deimos:

Tırstım patladı diye.. :)
[/b]

Carnage Ex

Ziyaretçi

Aynısı bende de oluyor ve oyuna giremiyorum zzzzzz .I.

Apotheke2

Ziyaretçi

-Blybaly Carnetus-

Ziyaretçi
Hakan rica etsem banada gönderirmisin ?senin masa üstü temanı..[/b]

Meonosdiablo

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 408
acaba eski clientleri mi kaldırdılar. Yeni client kullanıp da giremeyen var mı beyler? Acaba sadece yeni client mi kullanılcak? Çünkü bu hata bana onu çağrıştırdı. Umarım öyle değildir çünkü ben eski clienti cok seviyorum

-Blybaly Carnetus-

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Meonosdiabloacaba eski clientleri mi kaldırdılar. Yeni client kullanıp da giremeyen var mı beyler? Acaba sadece yeni client mi kullanılcak? Çünkü bu hata bana onu çağrıştırdı. Umarım öyle değildir çünkü ben eski clienti cok seviyorum

+ Bilmem kaç

-Blybaly Carnetus-

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Apotheke2:( ya abim dışarı gitti 1-2 saat oynıcagım var onuda Pufff. server patlamaz inş.

Cafeye git :)

Raining Blood

**
Üye
İletiler: 263
  1. mymurat@kayyo.com
Konumu: Nereye
Aynı sorun aynı sorun aynı sorun.
Sorun sorun sorun.
Cevap cevap cevap.
color=yellow]Tozlu raflar,ardı mazilerde boş zamanlar! Ellerimde prangalar,içimde sancılar.[/color]

Apotheke2

Ziyaretçi
olm cafede sahibi 2048diyo test yaptım 341 kbps çıkıyo 512 kandırmışlar seni dedim adama diyo sen nerden biliyosun :D:D ya abicim evde bi başka.

-Blybaly Carnetus-

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Apotheke2olm cafede sahibi 2048diyo test yaptım 341 kbps çıkıyo 512 kandırmışlar seni dedim adama diyo sen nerden biliyosun :D:D ya abicim evde bi başka.

Doğru aslında..