oyuna giremiyorum

Başlatan danseden, 28 Ocak 2007, 15:10:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

danseden

Ziyaretçi
arkadsalar yenı cılentı ındırdım connect dıyor gırmıyor gıren arkadaslar nasılg ırıyor yardımınız ıcın tşklerr :smt010

extacys

Ziyaretçi
Benim pcde legacy war Değiştirdim server=off vs.. Patch ı da calıstırdım... Server görüntüsü değişti ama yine giremiyoruz... Bütün cafe bekliyoruz... Anlayamadıq Acele Helpppppp :smt010

Cavalleirs Haciyatmaz2

Ziyaretçi
saçma saçma şeyler oluyor patch yapicaz gorun bakin olmucak geri aticak eski hale gelicek :ZEUS:

danseden

Ziyaretçi
ever arkadaslar bende sabahtandır cafede beklıyoruz goruntu deısık  gırıyor oyununa connect dıyor kalıyor nalet olsun barı admınler de yok server bası bos kaldı valla en azıdna eskı cılentı olsıun  bılemıyorum :smt010

of darkness

Ziyaretçi
ne oluyor ya mıllet sıtede 54 onlıne bır staff gorunuyor. Bız neden gıremıyoruz. Onlıne arkadas varsa page atsın falan bırsey yapılsında bı acıklama yazılsın. bu kadar kısı beklıyor

Cavalleirs Haciyatmaz2

Ziyaretçi
valla kesin bişi solesinler de cafede patch çekioz ayp ya!

danseden

Ziyaretçi
ya  giren arkadaslar zahmet olmasa 2 dk yazzın yenı cılentlen gıremıyoruz gırenlerdende bıze hayır yok

danseden

Ziyaretçi
ya lanet olsun kimsede ses yok admin yok ne olacak bu serverin halii?? :smt010

*Sbylla*

**
Üye
İletiler: 316
Konumu: İstanbul
Uo yu ınternetten ındırdıgım ıcın patcht dosyası yok yada yapılmıs tam cozemedım.Yenı clıentte gıremıyorum eskı clıenttekıler oynayamayacakmı ozaman.?
b]Sbylla Carnetus-Meneuse Depiecer
www.depiecer.tr.cx
[/b]