oyuna gıremıyom verfiyg accont dıyo yardım pls

Başlatan roj, 23 Şubat 2007, 10:59:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

roj

Ziyaretçi
arkdaslar clent acıyom acc mı sıfremı yazıyom  verıfyıng account diyor ve oyle kalıyo oyuna gıremıyom beılen arkdaslarımız var sa yardım cı olurlarsa sevınırım

Apotheke^^

**
Üye
İletiler: 189
ultima dosyasına girip ordaki desktop dosyasını silersen düzelir düzelmesse tekrar yaz başka çözümlerde var.
size=21]Haciyatmaz[/size] [size=21]Kardesler[/size]

Gray D.Solar

Kıdemli Üye
İletiler: 2,816
Whiplash!
Önce destkop klasörünü bir yerde yedekle yoksa makrolarının hepsi gidecektir.
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Apotheke^^

**
Üye
İletiler: 189
bişi olmaz gray bidaha yapr yaw :D zaten sorun desktopta oldgundan giremiyo charına.
size=21]Haciyatmaz[/size] [size=21]Kardesler[/size]

roj

Ziyaretçi
arkdasım deskop yok  yanı sıldım tekra yuledım uo yu yıen aynı hata yı verıyo basak caozumler avrsa onları alayım

Yattara

**
Üye
İletiler: 286
login.ini veya client sorunlu olabilir. tekrar yükle bence clienti. login.ini yi sil tekrar yükle hatta clienti..

roj

Ziyaretçi

Arpeggios

Kıdemli Üye
İletiler: 1,099
Konumu: Magusa/Kıbrıs
kafedenmi giriyorsun eğer kafeden giriyorsan bizede cok oluyor.. 5 6 kişi oynuyoruz kafede ve bi kişi yanlış sifre girmiş demektir ve bir sonraki save e kadar bekliyoruz. yanlış şifreden olabilir.
uor Lossëhelin

roj

Ziyaretçi
yok kardesım ya evden gırıyom  cafeden gırıyo

Gastern

Ziyaretçi
Merhabalar.
Oncelikle Bu Tarz Kısa Sureli Werfy Da Kalmalar Serverin Durumundan Kaynaklanabiliyor. Ama Surekli Ayni Sorunu Yaşiyorsan...;
1-Program Ekle Kaldirdan Uo Yu Kaldir.
2-Uo Nun Yuklu Olduğu Klasore Git We İçinin Boş Olduğundan Emin Ol.Boşsa Klasoru De Sil.
3-Uo Nu Tekrar Yukle.
4-Patch İ Beklerim Dersen Patchle Clienti Çek We Kur.
4i- Beklemem Dersen Ona Gore Clienti Cek We Kur.
5-Pc Ni Restartla We Oyuna Girmeye Çaliş.

Bu En Kesin Cozum. Uo Cok Ufak Hatalarla Sorun Yapabiliyor. Sİlip Yuklemen En Temizi Olur. Desktoptan Olduğunu Zannetmiyorum. Desktoptan Olsa Fatal Error Alirsin Cunku. Uo 2 Yerde Yuklu Olabilir Ondanda Yapabilir Bu Hatayi. Dediği Gibi Sİl Tekrar Yukle. HAtta Aramadan Uo Yazip Arat. Mantikli Gozuken Herseyi Sil Yuklemeden Once...