Lockpicking

Başlatan faulkner, 09 Nisan 2007, 09:28:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

faulkner

Ziyaretçi
Herkese Selam
Ben Lockpicking kascam ama baktım serverda az kasa var nasıl kascaz sizlerde boyle mi kastınız[/i]

Crln_Duc

**
Üye
İletiler: 180
Konumu: Ank-Çnky
Hayır az değil.Tam tersine eskiye göre büyük oranda arttı.Nerdeyse bütün bankalarda var.Bucs Delucia'da dahil.

Rahatlıkla 100 yapabilirsin.2 gün sürmez.
Forever Olympus...

faulkner

Ziyaretçi
hadi ya ama simdi  iki bankada var okadar :D maginca ve minoc

[MG]

**
Üye
İletiler: 273
Alexander
Belirli zaman aralıkları ile çıktıkları için görmemişsindir.
\__/)
(='.'=)
(")_(")

Zikri Talan

Ziyaretçi
Benim kasmam 2 günü baya bi geçti günde ortalama 4 saat oynadım.

[MG]

**
Üye
Alexander
8-10 saat gibi bir sürede  100 yaptıysan yetenek artışı süper ötesi olmuş.
\__/)
(='.'=)
(")_(")

Zikri Talan

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: [MG]8-10 saat gibi bir sürede  100 yaptıysan yetenek artışı süper ötesi olmuş.

Öyle demedim, arkadaş 2 sürmez demiş ya ben de günde ortalama 4 saatle 2 günden uzun sürdü demek istedim. Ben 5 günde kastım tabi bu 4 saat dediğim devamlı kasa açıyorum anlamında değil. Kasalar 20dk'da bir çıkıyor olması gerek 5-6 banka var gz şehirler olarak. Bu arada cartography ve mage de kasabilirsin beklerken.

[MG]

**
Üye
Alexander
3 gecede; Haritacılık, Büyücülük ve Çilingirciliği 100 yapmıştık.
\__/)
(='.'=)
(")_(")

faulkner

Ziyaretçi
eet herkes 5 - 6 tane sehirlerde vardio nasıl abi ben mi goremiom yok ben oraya geldigimde yok oluolar :smt017  anlamadım gitti ya  :smt013

Yuppi

Ziyaretçi
Valla bende anlamıyorum o işi birinde bankın ortasındayken bianda kasalar çıktı adam ordayken şaşırdım kaldım yaa, nasıl yaptın demi makarası olduk çocuğun meğer kasmak için konulmuş onlar sonra öğrendik :)

Zikri Talan

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: faulknereet herkes 5 - 6 tane sehirlerde vardio nasıl abi ben mi goremiom yok ben oraya geldigimde yok oluolar :smt017  anlamadım gitti ya  :smt013

kasaların spawnları var. Devamlı durmuyolar. Çıktıklarında bir 5dk kadar duruyorlar sonra 20dk kadar yok oluyolar. Öyle ayarlanmış. En çok kasa Vesper, Minoc ve Magincia'da sanırsam.

faulkner

Ziyaretçi
maginca minoc ta kasıom bende :D baska yok :D