70-71.1 tame

Başlatan Razor, 11 Temmuz 2007, 15:04:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Razor

Ziyaretçi
71.1de bull ile tameleyince gain biraz düzelecektir ama su anda 70 ve ne tamelesem gelmiyor neyi tavsiye edersiniz

Sabrina Rainbows

**
Üye
İletiler: 832
Konumu: Ankara
Farmlardaki cove yollardaki jack rabbit ve etraftaki kuş türlerinden iyi gain geliyordu ben kasarken ...

Fight Club

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 226
ayı onerirrim. güzel geliyor ama bence at tamele hem işe yarar.
·٠٠•● Silve? Ҳҳ ™  ?ºº7 ●•٠٠ Your hands is cure ! Who's ill ? You know this :)  me? Maybe ! Sagopa Kajmer ! ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
İletiler: 7,049
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
Konumu: İstanbul
cow dan eii gelio la 80 de bile
Çevrimdışı.

Razor

Ziyaretçi
ya jackrabbitle cok iyi gain alıyordum 69dan sonra yavasladı ayı ile hiç alamadım yine tinanın dediği gibi cowla hep iyi geldi şu 1 skilli bi atlatsam :)

Sabrina Rainbows

**
Üye
İletiler: 832
Konumu: Ankara
atlatsan ne oalcak ki bull ile nerdeyse hic gelmiyor :) jack rabbit e devam cove da iyidir ama ne bilim deri set muhabbetine bulamayabilirsin kus turleride baya iyidir guccuk kuslarda iyi gain var benden solemesi :D

Razor

Ziyaretçi
bull ile gelmiyormu diyorsun yani

dragle

Ziyaretçi
selam arkadaşlar bende 70 den sonra kasıyordum gelmıyoırdu ama yew tarafındakı rabbıt ve kuşlardan iyi gelıor 90 oldum sonra hiç bişeyden gelmıyorduı bug oldu sanırım 2 gun geçtı sonra at lama tamelıyordum ve her lamadan ve her attan gelıyordu sonra gm tamer oldum :)

sahin

Ziyaretçi
Bildiğim kadarıyla at ve lamalardan az skill geliyor. Ama onun dışında ha jack rabit ha cow ha bull tame yettiği sürece hepsi aynı skilli getirir.

Belatucadrus

Ziyaretçi
ya her hayvandan gelme şansı eşit saçmalamayın yakında kılıcı indirirken salute da önerirsiniz fazla dmg veriyor diye.

desparado

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 154
Konumu: antalya
kas kas ph acılıncaya kadar kas
Madem Yapamıyorsunuz Ugraşmak İstemiyorsunuz Bıraqın.!!