Heal ve Pot

Başlatan Albert Berku, 14 Ağustos 2007, 00:09:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Albert Berku

Ziyaretçi
Arkadaşlar size bir kaç konuda danışmak istiyorum:

-Bandaj kullanarak heal atmanın bir komutu var mı? .bandaj, .bndj, .bandajself, vs. vs... ? Eğer yoksa siz en çabuk heal atmak için hangi yolu kullanıyorsunuz? Mesela benim aklıma şu gelir yoksa en çabuk: -Lastobject -Waitfortarget -Targetself.

-Pot kullanımı için bir komut yok bildiğim kadarıyla, hızlı pot kullanımı için bir sisteminiz var mı? Mesela poşete koyarım poşeti ekrana taşırım falan gibi

Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi Akşamlar..

Bulut(Simone DeCartes)

Ziyaretçi
Bandaj için dediğin doğru pot içinse koşarken bu up down left rigth tuşlarını kullanmnı tavsiye dedebilirm koşarken o tuşlardan birisine bas mouse ilede healını cureni iç..

Albert Berku

Ziyaretçi
e tamam da yön tuşlarını kullanırsak "Always Run" işaretlememiz gerekecek değil mi?

Bulut(Simone DeCartes)

Ziyaretçi
Evet yanılmıyorsam öyle : )

Albert Berku

Ziyaretçi
Of ya, yürümek ço kzevkli oluyor bazı yerlerde artist gözüküyordu atsızken falan, neyse saol :D

Bulut(Simone DeCartes)

Ziyaretçi
Bak o zaman bir tuşa always run macrosunu ayarla yürümek istediğinde bas ona yürü actionda koşmak lazım ona bas koş bende öyle : )

Albert Berku

Ziyaretçi
Hazır girmişken konuya bir kaç şey daha sorayım bari  :D Bir de benim klavye tuşlarımdan bazılarında da makro var. Ama bazen konuşurken falan büyü atıyorum, Lasttarget a. O sorunu sen nasıl hallediyorsun, bir de alwaysrun makrosu hangi tuşta senin?

Bulut(Simone DeCartes)

Ziyaretçi
Benim harf tuşlarında karşıdakine zarar verecek hiç bir macro yok
Duvar makroları var onlarıda alt  tuşuna basarak atabiliyosun bende.. F lerdede hep macrolar...

Always run "p" de

Albert Berku

Ziyaretçi
Tamam da sana 12 tane tuş yetiyor mu makro için, bende de f ler dolu da.

Bulut(Simone DeCartes)

Ziyaretçi
Flamlar fln en sağdaki sayı tuşlarında(Oraya verilen bir a vardı unututm dfsdfsdf: )  )

Birde flerin altındaki sayılar var : )

Albert Berku

Ziyaretçi
saolasın verdiğin bilgiler için.

Bulut(Simone DeCartes)

Ziyaretçi
Ne demek yardım edebildiysem ne mutlu bana...

Leinses Delequante

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 392
http://www.delequanteuo.tr.cx/
home, page up, page down, yukarı, sağ, sol tuşlarını kullanabilirsin rahatça pot içebilmek için.
Leinses Delequante | Kill For Win
http://www.delequanteuo.tr.cx/

Aera Cura

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Albert Berku - 14 Ağustos 2007, 00:25:34
Hazır girmişken konuya bir kaç şey daha sorayım bari  :D Bir de benim klavye tuşlarımdan bazılarında da makro var. Ama bazen konuşurken falan büyü atıyorum, Lasttarget a. O sorunu sen nasıl hallediyorsun, bir de alwaysrun makrosu hangi tuşta senin?

Rune book aç. Rune book açıkken buyu atamıyorsun kenara çek yada makroları değiştir.

Albert Berku

Ziyaretçi
+9 bs attım, 51 verdi  ;D