client kurulumu hakkında acil..

Başlatan Malakian, 31 Ağustos 2007, 22:36:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

Malakian

# Yörünge Dışı
*
Yeni Üye
İletiler: 34
ultima online aos u basarılı bi sekilde kurdum patch i yapmadım sitedeki patchsiz baglantı programını indirip dosyaları uo klasorune cıkarttım revolution simgesine cift tıkladıgımda "Windows belirtilen aygıta yol veya dosyaya erisemedi ..." tarzında bi uyarı alıorum ne yapmam gerek acil yardım edebilirmisiniz?
[Immortal Masters] Kelly Valentine

belalim

Moderatör Yöneticisi
Kıdemli Üye
İletiler: 5,208
Konumu: istanbul
Bu hatayı veriyorsa yanlış kurulmuş olabilir. Tekrar kurma imkanınız varsa kurun, d: sürücüsüne kurmayı deneyin bir de.

Malakian

# Yörünge Dışı
*
Yeni Üye
Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erisemedi.Ogeye erismek icin gerekli izinleriniz olmayabilir tam olarak aldıgım hata bu.

belalim

Moderatör Yöneticisi
Kıdemli Üye
Yanlış ya da eksik yüklemeden kaynaklanıyor sanıyorum. Silip, d: sürücüsüne yükleyin çalışacaktır.

Malakian

# Yörünge Dışı
*
Yeni Üye
patch yapmadan patchsiz connector u yukleyerek girim dimi?

belalim

Moderatör Yöneticisi
Kıdemli Üye

Malakian

# Yörünge Dışı
*
Yeni Üye
Ilginize ve dikkatinize cok tesekkurler hemen deniyorum..

Malakian

# Yörünge Dışı
*
Yeni Üye
Sonunda oldu sorunsuz bi sekilde calısıo ama tek sorun su altta surekli language error cıkııp duruyo bu neden oluyo?

belalim

Moderatör Yöneticisi
Kıdemli Üye

Malakian

# Yörünge Dışı
*
Yeni Üye
bir sorun daha ortaya cıktı macrolarımı oyun icinden yapıyorum ama tıkladıgım hicbi tusun macrosu calısmıyo e ne ise yaradı simdi bunu kurmus olmak varmı bunun bi sebebi??

Orion

Ziyaretçi
Dostum sana yapman gerekenleri baştan anlatıyorum.Pacthsiz bir aos yüklü ise 2.6 mblık client ı indirip ultima online ' ın yüklü olduğu klasöre yapıştır.Daha sonra bu klasöre gir ve revolution uo simgesini bul kısayol oluştur ve masaüstüne at.Sonra makrolarını tekrar dene sorun çıkarsa buraya yaz.