Mail Aktivitesi Gelmiyor acil!

Başlatan eolo, 14 Ekim 2007, 19:04:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

eolo

Ziyaretçi
ana sayfadaki kayıt ol dan başvurduğum maillere hiç bir aktivasyon kodu maili gelmemekte gmail de sorun olduğunu düşündüğüm için hotmail adresimden de kayıt olduğum ancak başaramadığımı belirtirim... lütfen yardım

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
İletiler: 7,050
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
Konumu: İstanbul
sistem bozuk yada disable

mail active kodu gelmior

bilhgilerimi mailime yolla seçeneği çalışmıyor
Çevrimdışı.

eolo

Ziyaretçi
robert yokmu acaba ya da gm lerden herhangi biri

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
ya robert yada web masterle alakalı bir sorun olabilir  iletildi heralde
Çevrimdışı.

Najanivera

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: eolo - 14 Ekim 2007, 19:04:10
ana sayfadaki kayıt ol dan başvurduğum maillere hiç bir aktivasyon kodu maili gelmemekte gmail de sorun olduğunu düşündüğüm için hotmail adresimden de kayıt olduğum ancak başaramadığımı belirtirim... lütfen yardım

Sayın Eolo ;

Sanırım 2 günden beri bu sorun için page atan ve benden yardım alan kişisiniz.Gmail ve Hotmail den farklı birda Yahoo yu deneyiniz.Mail adresinizi yazarken hepsini kontrol edip öyle yazınız @... .com.tr gibi.

II-T.i.n.a-II

Kıdemli Üye
Putlaştırmadan
  1. qqqq.2000@hotmail.com
Alıntı yapılan: Najanivera - 14 Ekim 2007, 19:09:56
Sayın Eolo ;

Sanırım 2 günden beri bu sorun için page atan ve benden yardım alan kişisiniz.Gmail ve Hotmail den farklı birda Yahoo yu deneyiniz.Mail adresinizi yazarken hepsini kontrol edip öyle yazınız @... .com.tr gibi.

sorun sistemdedir benim mailime kullanıcı bilgielride gelmiyor daha onceki günlerde arkadşalar yahoodanda almayı denedi
Çevrimdışı.

eolo

Ziyaretçi
ilginize teşekkürler çok dikkatli bi şekilde kaç gündür uğraşıyorum bir de son olarak yahoo da deniyeceğim ben eski biohazardlardan bi elemanım ama başlıyamıyoruz tekrar

eolo

Ziyaretçi
yahoo dan da olmamakta ilginize...

Najanivera

Ziyaretçi
Sanırım forumlardan kaynaklanan bir sorun war mail aktivasyonu için.Bunu ilgililere bildireceğim.

İyi oyunlar.

eolo

Ziyaretçi

Carsi

Ziyaretçi
Gelmiyor arkadaş doğru diyor :)

fmevol

**
Üye
İletiler: 88
insanlığı öğrendiğimiz zaman insanız...
  1. ICQ - 150872573
acc onay kodu ile ilgili bi başlık daha vardı bende oraya yazmıştım birisi bana bugün sana ulaşılır dedi ama 2 gün oldu hala ulaşan yok... :-\

masters

Ziyaretçi
evet hesap bılgılerı ıcınde mail attım ama hala bılgı yok her turlu mail adresınıde denedım . hıc bırene aktıvasyon gelmıyor.