ne saçma bir iş

Başlatan sansezin, 07 Ocak 2008, 11:01:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

sansezin

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 197
var olan bir acc min sıfresını degıstırmeye calısıyorum pın ve guvenlık kodu olmadıgı halde olmayan pın kodu ve guvenlık kodlarını yanlıs gırdınız dıyor.
dıger bır acc me baktım onun sıfresı ve pın kodu var ama guvenlık kodu yok ama degısme ıslemı sırasında guvenlık kodu var olarak gorunuyor anlamdım bu nasıl bır ıs olmayan seyler ıcın var dıye nıye gorunuyor yoksa yenımı cıktı bu guvenlık kodları kı 5 tane acountum var sımdıye kadar hıc bırınde guvenlık kodu kullanmadım halde guvenlık kodu var olarak gorunuyor? yardımcı olan ve bır bılgısı olan kısı varmı?

lvarlik

Ziyaretçi
ben de güvenlik kodunu ve pini sıfırlamak istiyorum ama bir türlü olmuyor... bana da bir çare ?

PisLiCk

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
İletiler: 2,373
Her Zaman Temiz Değil BirazDa KirLiliK...
  1. silahsor__@hotmail.com
bende pini sıfırlamak istiyorum...  8)

soccer

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 406
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
Konumu: İstanbul
O ACC NİN SENİN OLDUĞUNA EMİNMİSİN? HACK OLMASIN?
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz...

PisLiCk

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
bu adamın işi gucu hackdir.. hacıbumbala guddy falan filan bu adamı atın ya...

*SuB-ZeRo*

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: PisLiCk - 08 Ocak 2008, 05:11:24
Atın gitsin :)

melik1989

**
Üye
İletiler: 495
Konumu: Eskişehir/Merkez/Ömerağa
Alıntı yapılan: sansezin - 07 Ocak 2008, 11:01:09
var olan bir acc min sıfresını degıstırmeye calısıyorum pın ve guvenlık kodu olmadıgı halde olmayan pın kodu ve guvenlık kodlarını yanlıs gırdınız dıyor.
dıger bır acc me baktım onun sıfresı ve pın kodu var ama guvenlık kodu yok ama degısme ıslemı sırasında guvenlık kodu var olarak gorunuyor anlamdım bu nasıl bır ıs olmayan seyler ıcın var dıye nıye gorunuyor yoksa yenımı cıktı bu guvenlık kodları kı 5 tane acountum var sımdıye kadar hıc bırınde guvenlık kodu kullanmadım halde guvenlık kodu var olarak gorunuyor? yardımcı olan ve bır bılgısı olan kısı varmı?

Açıkcası beni ikna edemedin acc lerinin senin olduğu hakkında eğerki accler senin ise kayıt maili diye bir mail var.Şifremi kaybettim bölümünden tüm şifrelerini kayıt mailine göndertirsin.Orda güvenlik kodu,pin,şifre hepsi yazar Eğerki... ACCLER SENİN İSE....???

lvarlik

Ziyaretçi
ahaha komediye bak. eğer adam çaldığı hesabın olayını burada çözmeye çalışıyorsa koca bir YUH !

umarım öyledir ve cezası verilir.

öyle değil de günahını aldıysak affola; ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler. kimse gelip bana demiyor hack yaptın diye...

soccer

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 406
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
Konumu: İstanbul
Alıntı yapılan: lvarlik - 08 Ocak 2008, 17:54:14
ahaha komediye bak. eğer adam çaldığı hesabın olayını burada çözmeye çalışıyorsa koca bir YUH !

öyle değil de günahını aldıysak affola; ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler. kimse gelip bana demiyor hack yaptın diye...

Acclerim üstüne iddaya girerim onun değil...
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz...

sansezin

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 197
Alıntı yapılan: PisLiCk - 08 Ocak 2008, 05:11:24
bılader hacıbumbalanın gercek adı kudret dır ve ızmırlıdır ben artvınlıyım ve adım zıyadır her gordugune baba dem ıstersen demekkı zamnında kı unutamamıssın hacıbumbalayı ve guddy kı helal olsun ona.
sımdı ben 3 yıl oncekı oyunu bırkan bır arkadasdan aldım bu carı maıl adresını her seyını bılıyorum ama maıl sıfresını bılmıyorum ve su anda cocuk moldovyda unıverste okuyor.hack olsa burdan nıye ugrasayım ey cahıl kısıler zaten kullanıyorum ben kı olumpusdan berıdır almıstım ve revo acıldıgı zaman ve sımdıye kadar defalrca sıfreyı degsıtırdım yazdıgımı ıyı okursanız analrsınız dıyorum kı sıfreyı degıstırecegım en son sıfreyı degsıtırdıgımde boyle bır sorun vermedı pın zatı yokdu ama pın varmıs gıbı gorunuyor ben bunu soyluyorum sız mneler sacmalıyorsunuz ben bır bakıma yıne hallederım cocuk gelır yıne burya bır sekılde halladerım ama sızın zrılamanız sıze kalır.

Tierra Glider

Ziyaretçi
Bi dakika yanlış anlaşılmasın Ziya abinin(Sansezin) herşeyine kefilim çok yakından tanıyorum.

Tierra Glider

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lvarlik - 08 Ocak 2008, 17:54:14

İnsanları önce tanı , sonra yargıla. Ziya abi bu serverın en eski 10 playerından birisi. Hackle felan işi olmaz.

PisLiCk

# Yörünge Dışı
Kıdemli Üye
yanlısım varsa pardon ama 3 yıl önce bırakmıs arkadaşın benim bildiğim belki yanlış biliyorumdur duzeltin ama 3 ay kullanılmayan bir hesap kapatılmaz mı...

Nİcholas

Ziyaretçi
Alıntı yapılan: PisLiCk - 09 Ocak 2008, 12:02:00
yanlısım varsa pardon ama 3 yıl önce bırakmıs arkadaşın benim bildiğim belki yanlış biliyorumdur duzeltin ama 3 ay kullanılmayan bir hesap kapatılmaz mı...
benimde yanlışım varsa düzeltin ama aynı şey bendede oldu sadece 1 sene bıraktım çarlarıma geri dödüğümde hepsi zaman aşımına uğramıştı...Bİldiğim kadarı ile 3 yılda o çarların silinmiş olması gerekmiyor mu?

Tierra Glider

Ziyaretçi
Chara girildiği için zaman aşımına uğramaz.