Giremiorum Oyuna...

Başlatan anarchist, 06 Mayıs 2008, 16:36:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

anarchist

Ziyaretçi
Uzun bir ara verdikten sonra geri döndüm... Şifrelerimi hatırlıorum sitede login olup bilgilerime bakabiliorum fakat oyuna girmeye çalıştığımda upuzun bi uyarı yazısıyla karşılaşıyorum... yardımcı olursanız sevinirim...

-ALBATROS-

Ziyaretçi
o uyarıyı yazsan veya ss sini koysan buraya yardımcı olurum

Ciddan Barad-dur

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 988
Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
Konumu: Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
Acc lerin silinmiş olabilir.
Söylesem tesiri yok; Sussam, gönül razı değil...

anarchist

Ziyaretçi
fotoğraf eklicem ama nasıl yapılacağını bi türlü çözemedim buraya paste yapamıorum linki....

booker

Kıdemli Üye
İletiler: 3,966
www.istanbul.edu.tr/isudak
Konumu: Samsun
Resim eklemek için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz.

http://www.revolutionuo.net/forum/resim_eklemek-t9994.0.html
The person you've called,is busy now..

anarchist

Ziyaretçi
bu avatar eklemek için konuyu açtığında yada cevap yazdığında resim eklemek için hiç bir şey göremiorum?.. linki paste edicem edemiyorum...

realkhan

Kıdemli Üye
İletiler: 3,702
Dying Wish
  1. realkhan_64@hotmail.com
Konumu: Uşak
Eger oyunu yenı yukledıysen vede otomatk page yaptıysan ındırdıgın clıente gore clıent hatasıda verebılır. Sanırım boyle bır sorunda olabılır....
Dying Wish

Lisa DRN

Kıdemli Üye
İletiler: 2,485
  1. ICQ - 1597534565
  2. suatcn1925@hotmail.com
Konumu: im Seni £ti puff...
Alıntı yapılan: anarchist - 06 Mayıs 2008, 18:41:06
bu avatar eklemek için konuyu açtığında yada cevap yazdığında resim eklemek için hiç bir şey göremiorum?.. linki paste edicem edemiyorum...

*Sitemizde mouse' nin sağ tıkı çalışmamaktadır.(Mozilla Fire Fox kullananlar böyle bir sorunla karşılaşmayacaklardır.)

*Kopyaladığınız linki yapıştırmak için Ctrl+v tuşlarına basarak linki yapıştırabilirsiniz.(Seçilen bir yazı veya linki kopyalamak için Ctrl+c, kopyalanan bir linki veya yazıyı yapıştırmak için Ctrl+v tuşlarını kullanabilirsiniz.)

anarchist

Ziyaretçi
      heh şimdi oldu iki acc em var ikisindede aynı hata verio...

anarchist

Ziyaretçi
fotoğraf çok kötü çıkmış gif olarak yüklemiştim ondan sanırım eğer okuyamıyorsanız yenisini atarım...

Kurtay Derulax

# Yörünge Dışı
**
Üye
İletiler: 241
Kurtay Derulax [Drx]
fotoyu yakınlastırınca daha duzgun oluyor sag tık fotoyu gosterıyor fire fox kullanın sorununuz kalmasın :)
Dark Lord Kurtay Granger Derulax To Return
küfüre karsiyiz hem de cok karsiyiz futbol dostluk kardeslik gecmisin üstüne vuralim bir sünger ama son kez ...... .. .....

realkhan

Kıdemli Üye
İletiler: 3,702
Dying Wish
  1. realkhan_64@hotmail.com
Konumu: Uşak
Alıntı yapılan: Kurtay Derulax - 06 Mayıs 2008, 23:27:18
fotoyu yakınlastırınca daha duzgun oluyor sag tık fotoyu gosterıyor fire fox kullanın sorununuz kalmasın :)

reklam kokan hareketler bunlar :)))) hiç denemedım Fire Fox'u ama deneyeceğim herkes met ediyor.. Şu anda tam oalrak okunmuyor dostum tam resım olarak yuklesen... Bayt Sorunun belkı vardır ama cozunurluk yemedi yav :(((
Dying Wish